Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrzebuję rady

Polecane posty

Gość gość

Poznałam faceta i po roku jesteśmy razem. Sęk w tym że nie oficjalnie tylko jako przyjaciele. Kiedy czasem wspomina o swojej byłej to boli bo mnie nie chce nazwać swoją dziewczyną. Twierdzi że nie chce związków, zazdrości, obrączek i 'innych pierdół'. Jak myślicie? Traktuje mnie jak zabawkę czy naprawdę może mieć złe doświadczenia i po prostu boi się angażować?

Gość gość
Zakochany facet chce się wiązać każdą komórką ciała ze swoją wybranką. I w ogóle na początku zachowuje się jakby miał niewidzualną smycz, jest zawsze u boku, aż za bardzo...:D a gdy uważa, że zaszła potrzeba zachowuje się jak prywatny ochroniarz. :) To się po prostu wie, czy mężczyzna chce się wiązać, a jeśli nie chce to znaczy, że wcale nie jest aż tak zakochany jak twierdzi.

Gość gość
14:37 Ale on właśnie tak się zachowuje, jak mówisz... Zawsze ma dla mnie czas, jest troskliwy, pomocny, nie zbywa mnie, jest zazdrosny o innych. Dokładnie, jak poważnie zaangażowany w relację facet. Jedyny 'zgrzyt' dla mnie to właśnie ta niechęć do oficjalnego nazwania nas parą. Nie rozumiem tego. Kiedy zapytam, wyjaśnia że ''nie chce się już bawić w związki'', i tylko tyle. Wobec wszystkich znajomych jesteśmy przyjaciółmi. Myślałam że może się mnie wstydzi, ideałem nie jestem, ale z drugiej strony nie ma oporów wychodzenia ze mną do miasta, do kina, ogólnie w publiczne miejsca. Nie mam pojęcia, co myśleć. A może nie drążyć i zwyczajnie przyjąć za pewnik jego wyjaśnienie? Może naprawdę się obawia, bo był skrzywdzony wcześniej?

Gość gość
Moim zdaniem jest szansa że on bada grunt dopiero i nie jest ciebie pewny. A dogadujecie się na codzień, czy zdarzają się kłótnie albo z jakiegoś innego powodu facet może się jeszcze nad związkiem oficjalnym z tobą zastanawiać. Powinniście szczerze pogadać, powiedz mu że cię taka sytuacja boli i niech się zdecyduje

Gość gość
Jezu dziewczyno, musi Ci być cholernie ciężko jak on gada z innymi kobietami i przedstawia Cię jako przyjaciółkę a one się do niego ślinią myśląc że wolny :O masakra współczuję

Gość gość
Po co ci facet, który się do ciebie nie przyznaje?? wygląda jakby cie zwyczajnie wykorzystywał póki nie znajdzie lepszej opcji! Rzuć go i znajdź lepszego , jak nie umie się zdecydować niech traci.

Gość gość
Autorka jest kolejną naiwną ofiarą miłości. Zrozum że faceci są cwani i wiedzą jak się zachowywać i co powiedzieć żeby wykorzystać dziewczynę. Mogę się założyć że jak pojawi się w jego zasięgu inna kobieta rzuci cię błyskawicznie i poleci do niej jak pies. Szanuj się i postaw mu sprawę jasno - albo związek oficjalny albo nara.

Gość gość
Ma w głowie tamtą dziewczynę.

Gość gość
Wydumany problem z d*py jak autorce forma relacji się nie podoba wystarczy pogadać z facetem i postawić mu ultimatum. Kropka.