Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kocham kobietę i nic się nie dzieje

Polecane posty

Gość gość

Nie wytrzymuje tego, bo widzę że to wzajemne, a jednak za pierwszym razem nie chciała się spotkać a nie mam wystarczającej ilości kontaktu z nią. Czy mam próbować po raz kolejny?

Gość gość
Lepiej daj sobie spokój. Prawdziwy stulejarz nie próbuje albo próbuje raz. Nie walczy o kobietę. Tak robią tylko prawdziwi mężczyźni. Frajerzy, maczo, prawiki nie walczą o kobietę

Gość gość
Czy na pewno poprosiłeś ją o spotkanie już raz?

Gość gość
Jest różnica pomiędzy walką a byciem desperatem. Nie wiem czy czegoś sobie nie wmawiam. Co mam zrobić jeżeli nie mam możliwości bycia sam na sam

Gość gość
napisz do niej smsa badz zadzwon

Gość gość
jeśli powiedziała ci nie to poczekaj trochę i po prostu bądź miły. nie, nie zawsze musi znaczyć kategoryczne nie ponieważ jeśli ona cię nie kocha może nie ma ochoty spotykać się w celach stricte koleżeńskich. spróbuj za jakiś czas znów ją zaprosić a w między czasie bądź miły, czuły i pomocny.

Gość gość
Tylko że właśnie nie mam zbyt wielu okazji by się zbliżyć a co do uczuć, wiem że coś do mnie czuje

Gość gośćpolecam bo znam się
druga sprawa jest taka że jak kobieta nie kocha w dość szybkim czasie[powiedzmy do kilku miesięcy] to raczej nie pokocha romantycznie, najwyżej coś na zasadzie frienzonu a tego pewnie chciałbyś uniknąć. jeśli nie masz z nią kontaktu face tu face snobuj komunikować się z nią na komunikatorach. sama ikonka raz na kilka dni, jakiś link do piosenki czy polecenia fajnego filmiku nic złego a kontakt podtrzymasz. jeśli ona cię nie kocha to takie twoje zachowanie tylko ją rozzłości i będziesz wiedział na czym stoisz jeśli cie lubi to więź będzie podtrzymana.

Gość gość
* nie ikona tylko emotka

Gość gość
Daj sobie spokoj, widocznie nie zasługuje na Twoje zaangażowanie aby się spotkać. Kiedy mężczyzna walczy o obojętną kobiętę to przykro mi ale to staranie się nie jest warte zachodu.

Gość gość
Tylko że ja widzę to zainteresowanie od początku mnie lubiala patrzyła na mnie takim wzrokiem, cieszyla na moj widok. Potem się trochę ochlodzilo. Ale teraz znowu jest lepiej odwzajemnia moje spojrzenia, usmiecha sie, chociaż czasami ma posepna mine i jak przechodzi blisko to odwraca wzrok, inicjuje kontakt jako taki na tyle ile to możliwe ale w ramach pracy

Gość gość
to kiedy ja ostatnio widziales

Gość gość
Masz żonę, dlatego ona Cie unika.

Gość gość
Gdyby była obojętna szybko by mnie zgasila żebym spadał.

Gość gość
Nie chciała się spotkać więc jaka to wzajemność. Frajer jesteś. Tracisz czas i energię. Na siłę nic nie ma. Nie zmusisz jej do tego aby ciebie pokochała. Jesteś ofiarą nieodwzajemnionej miłości. Taka jest prawda. Przykra prawda, ale prawda.

Gość gośćpolecam bo znam się
w takim razie musi mieć jakiś powód. a powód może być przeróżny. może jest zajęta, może ty jesteś zajęty, może ma złe doświadczenia z przeszłości, może czuje że na ciebie nie zasługuje albo że jest gorsza, może pociągasz ja ale inne twoje cechy ją denerwują i przez to sie waha itp...

Gość gość
Uważam że jest to odwzajemnione

Gość gość
Gdyby było odwzajemnione to by bez wahania spotkała się z tobą i byłaby cała w skowronkach.

Gość gość
ależ ja nie przeczę że jej uczucie jest nieodwzajemnione ja tylko mówi że nie umawia się z tobą i nie rozwija tej znajomości, czy nie inwestuje w nią z jakiegoś powodu

Gość kate 0912
daj jej trochę czasu, bądź miły pisz ,dzwoń czasem, interesuj się co u niej. może mieć problem z zaufaniem, pokaz że Ci zależy że może Ci zaufać. po porostu bądź blisko. gdyby nie była zainteresowana wiedziałbyś.

Gość gość
Są pewne przeszkody, uwazam że się boi. Ale krok po kroku i wszystko będzie ok, dlatego cierplieiwe czekam

Gość gość
Naprawdę myślicie że niezainteresowana kobieta może tak się zachowywac? Bo ja już nie wiem co myśleć

Gość gość
tak czyli jak. podaj szczegóły a ja ci odpowiem na pd. własnych odczuć. wypunktuj chociaż z siedem

Gość gość
1. traktuje mnie inaczej niż wszystkich, jest przy mnie zawstydzona, zdenerwowana a normalnie jest pewna siebie 2. patrzy na mnie za każdym razem gdy gdzieś sie mijamy, często specjalnie często biega np do wc żeby tylko popatrzeć w moja stronę, często tez wtedy wykonuje rozne gesty jak poprawianie wlosow, garderoby, czy spuszczanie wzroku 3. placze jej się przy mnie język i przeinacza słowa, myli się a normalnie przemawia i robi to dobrze 4. interesuje się mną, inicjuje kontakt (rozmowe) chociaż wcale nie musi chociaż nie sa to prywatne tematy 5. często pierwsza mówi cześć 6. gdy dłuższy czas nie zwracam na nią uwagi chodzi smutna albo ma smutny ton głosu a normalnie to wesola osoba 7. pomimo odrzucenia jest blisko mnie, nie izoluje się i czuje jej sympatie

Gość gość
Wiem, że możesz wyjść na ściemniacza i tchórza, ale dokładnie, bardzo dokładnie opisz, jak to ją niby zaprosiłeś czy wyznałeś miłość. (Spodziewam się, że ona nie dostrzegła w tym ani jednej z powyższych opcji. Więc, jak już się dzielisz historią - faktycznie, ciekawą, właśnie takie lubię czytać, to po prostu powiedz, jak to jej zrobiłeś wyznanie. Słowo po słowie.)

Gość gość
Nie mogę tak publicznie napisać bo już dużo napisałem i jeszcze mnie rozpozna

Gość gość
Juz rozpoznalam. Ale jest niedziela a Ty nic do mnie prywatnie nie napisales. Pogoda ladna na spacer. :)

Gość gość
zdecydowanie zgadza się że jej sie podobasz. teraz tylko musisz się dowiedzieć dlaczego nie chce z tobą chodzić. może ma kompleksy ciała itp może jest innego wyznania itp

Gość gość
17.39 no facet, chyba w końcu chodzi o to żeby cię rozpoznała czy nawet poznała jakie sa twoje najskrytsze intencje skoro i tak już sie rzekomo zdradziłeś z uczuciem.

Gość gość
Widocznie dałeś do zrozumienia o spotkaniu w mało konkretny sposób. Może wypaliłeś niepewnie a później nie potwierdziłeś.