Gość gość Napisano Październik 7, 2018 Zauważyłam u siebie jakiś czas temu dziwną przypadłość, przez którą nie potrafię nawiązać bliższej znajomości z innymi dziewczynami, a mianowicie jestem jakby zazdrosna o charakter innych dziewczyn. Ja jestem w miarę otwarta, kiedyś byłam bardzo bardzo nieśmiała, ale od około 2 lat jest już ok. Mam około 6-7 przyjaciół od wielu lat, w tym 4 dziewczyny i trochę bliższych znajomych, ale tam z dziewczynami już ciężej. Pogadać pogadam, ale jeśli jakaś dziewczyna jest fajna, wygadana i lubiana to od razu zastanawiam się, jak wyglądałoby moje życie gdybym była taka jak ona. Co więcej, często jakby podświadomie cieszy mnie że spotkało je coś złego, jakieś niefajne plotki udowadniające że jednak nie są one takie 'super'. Jednak działając 'świadomie' nigdy ich nie obgaduję, często nawet bronię jak ktoś niefajnie o nich mówi bo wiem że tak naprawdę to moje myślenie jest irracjonalne:/ Uwierzcie, wiem że to jest strasznie słabe i wyjątkowo bardzo chciałabym się pozbyć tego myślenia wobec naprawde fajnych babek, tylko jak sobie z tym poradzić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach