Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nocne obżarstwo!

Polecane posty

Gość gość

Witam. Od lat walcze z 'nocnym obżarstwem' To znaczy co dzien budze sie w nocy po kilka razy i muuusze cos zjeść-to jest silniejsze odemnie! Jem regularnie 5 posilkow,nie klade sie glodna spac a mimo to musze wstac i cos zjesc.Bylam z tum problemem u dietetyczki,psychiatry ale zadnej poprawy.Waga idzie w górę a samopoczucie w dół.To jest jakas masakra!!!Ma ktos z Was podobny problem albo moze go pokonał ?

Gość gość
Silna wola nic więcej

Gość gość
Silna wole ja mam ale w dzien a w nocy puszczaja mi hamulce...to jest cos kak nałóg

Gość gość
To przerzuć sobie dzienną silną wole na nocną silną wolę nikt ci nic innego nie poradzi.

Gość gość
Ja mam tak od ok 7lat. Niestety nie potrafię tego pokonać. Czego to ja już nie próbowałam, jedzenie 5 posiłków, jedzenie 1 posiłku, dieta bezwęglowodanowa, gazowane napoje zero, detoxy i tak dalej, nic nie pomogło.

Gość gość
No wlasnie ja tez juz wsystkiego prubowalam,czytamam o tym co robic gdzie sie z tym udac i nic...lekarze z tym tematem nie sa jakos specjalnie zaznajomieni

Gość gość
i tak walcze....w dzien regularne jem,6 km marszu 3 razy w tygodniu a w nocy wszystko zaprzepaszczam