Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Monika a Nadczynność tarczycy

Nadczynność tarczycy nagły spadek tętna

Polecane posty

Gość Monika a Nadczynność tarczycy

mam nadczynność tarczycy i tahykardię serca już raz miałam zmniejszoną dawkę tyrozolu i propranololu bo puls spadł mi do 38 i nie mogłam go podnieść wylądowałam sina u lekarza. Wczoraj rano wzięłam tyrozol 40 i propranolol 10 cały dzień walczyłam z mega bólem ramienia przechodził promieniując do dłoni prawej ręki. Myślałam ze mnie zawiało lub przemarzła mi ręka w nocy ale na wieczór ponieważ miałam puls w granicach 65 wzięłam tylko tyrozol zgodnie z zaleceniami lekarza a propranolol odpuściłam i po jakiejś chwili ból ramienia mocno się nasilił włącznie z drętwieniem ręki dłoni i palców ból przeszedł do głowy rownież tętno 40 byłam bardzo senna obolała i chciałam tylko spac ale się bałam do 1 w nocy chodziłam po domu robiłam przysiady itp żeby podnieść puls udawało się na chwile. Jakoś koło 4 nad ranę ostatecznie zasnęłam puls mam 60, 65 nie wiem czy brać tyrozol i jak już to pewnie mniejsza dawkę ale czy mogę nie brać go w ogóle ? Propranolol się już boję ale tyrozol mnie wczoraj sponiewierał do lekarza dopiero w piątek :( co robić ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować