Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szybka pozyczka czy kredyt w banku

Polecane posty

Gość gość

Co jest lepsze przy pożyczce na miesiąc?

Gość Murielste
Chwilówki są średnio korzystne.Ostatnio czytałem artykuł o ich oprocentowaniu. I wynosi ono od kiluset do nawet kilku tysięcy procent w skali roku. Tak więc niskie na pewno nie jest! Kredyty gotówkowe maja aktualnie niskie oprocentowanie z racji tego,że są niskei stopy procentowe. Tak wiec jeśli macie zdolność kredytową to jednak warto jest się postarać o kredyt w banku. Pierwszym krokiem tutaj powinno być samodzielne porównanie sobie kredytów w porównywarce. Oczywiście mozna skorzystać z pomocy doradcy ( polecam jednak podejść do tego z pewną dozą podejrzliwości i samodzielnie sobie porównać zaproponowane przez niego oferty). Jeśli jednak zdecydujecie się na pozyczke prywatną to JEDYNIE W SIECI: https://pieniadze.rp.pl/finanse-domowe/10639-jak-pozyczka-to-tylko-w-sieci Oprocentowanie takich pożycze jest niższe niz z ręki do ręki,

Gość kargo
Odpowiedz sobie na pytanie czy taki kredyt jest ci niezbędny. Jeśli tak to pomyśl o kredycie gotówkowym na dowolny cel. Można dostać taki w banku Raiffeisen. Spłacać mozna przez 8 lat a oprocentowanie 4,99%

Gość gość
problem w tym, że nie każdy może sobie pozwolić na kredyt w banku. Wtedy można spokojnie iść po pożyczkę ratalną, którą można dostać praktycznie od ręki. Ja miałem taką sytuację i ostatecznie skontraktowałem się z www.aasapolska.pl i jestem bardzo zadowolony, raty są niskie.

Gość izka456
Znalazłam och ofertę https://concash.pl/. Pożyczają tylko na dowód bez zaświadczeń . W banku byśmy już nie dostali a u nich bez problemu.

Gość gość
Ja z kolei mogę polecić www.aasapolska.pl