Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SamotnaKobieta

Nigdy nie zaznałam bliskości fizycznej mężczyzny

Polecane posty

Gość SamotnaKobieta

Mam 24 lata, studiuję, mieszkam sama. Nigdy nie byłam w związku. Nigdy nie uprawiałam seksu. Ale nie jestem aseksualna. Zdarzało mi się podkochiwać w mężczyznach, odczuwam pociąg fizyczny, czuję "palenie ognia" w całym ciele, mam bardzo realistyczne sny erotyczne, czasem się masturbuję, bo już nie mogę wytrzymać tego napięcia. Wciąż mam ulubione postacie ze świata filmów. Wiem, to głupie, w tym wieku. W moim domu nie tylko seks, ale i miłość były zakazanymi tematami. Nie miałam prawa się zakochać. Mówiono mi, że chodzenie z chłopakiem ma zawsze negatywny wpływ na naukę. Dopiero niedawno uświadomiłam sobie, że nie zawsze jest to prawda. Moi rówieśnicy, nie wszyscy, ale wielu, uprawia już seks od dobrych kilku lat. Seks mnie przeraża, a z drugiej strony fascynuje. Boję się penetracji, bólu, wpadki. Boję się penisa. Wstydzę się rozłożyć nogi przy pozycji klasycznej, a pozycja od tyłu jest według mnie upokarzająca. Jeżeli zajdę w ciążę, to będzie mój koniec, bo nie mam warunków na dziecko, a przecież nie ma 100% antykoncepcji. Kiedy czytam o antykoncepcji, chce mi się płakać. Trzeba spełnić milion wymagań! Ciągle mam wizję, że prezerwatywa pęknie, że tabletki nie zadziałają. A najgorsze jest to, że....nie umiem uprawiać seksu. Zwyczajnie. Nawet nie wiedziałabym, jak TO zrobić. I jeszcze ta fizyczna bliskość, to zespolenie ciał mnie przeraża, nagość też. Myślę, że na pewno do 25 urodzin nigdy nie zaznam seksu, do 30 też mam bardzo duże szanse. Płakać mi się chce. Obawiam się, że skończy się tak, że umrę w wieku 70 lat, nigdy nie zaznając bliskości fizycznej mężczyzny. Jednocześnie skrycie marzę o namiętnej "przygodzie na jedną noc", nie kręci mnie ostry seks, ale marzę o takim delikatnym, łagodnym, powolnym seksie. O takim trochę wrażliwym mężczyźnie, elegancie....Bardzo brakuje mi bliskości, miłości....Jestem zrozpaczona. Czy moje odczucia są czymś złym? Czy mam prawo do seksu? Czy w ogóle mam szansę się przełamać?

Gość gość
wypad na dział uczuciowy 💤

Gość gość
Psycholog albo dojrzały facet.

Gość gość
Smutne,jeśli prawdziwe.

Gość gość
Kochana Twój paniczny lęk przed ciążą został ci zaszczepiony przez rodziców. Powinnaś to przepracować na spokojnie na terapii. Nic ci nie brakuje i jak rozwiążesz w sobie parę spraw to na pewno znajdziesz partnera :)

Gość gość
autorko mam podobnie. mogę odezwać się do ciebie na jakiegoś anonimowego maila?

Gość gość jeden
Każdy odczuwał strach przed pierwszym razem bo nic nie wiedział i nie wiedział jak to będzie. Twoje odczucia nie są niczym wyjątkowym. Spotkasz czulego faceta i spełnią się Twoje marzenia. Swoją drogą chciałbym spotkać taką dziewczynę która przy mnie będzie siebie odkrywać, przełamywać lęki, poznawać, przekraczać kolejne granice. To musi być mega przeżycie. Czego Tobie i sobie życzę.

Gość gość
Jeśli chcesz pogadać z dojrzałym już facetem n/t tego typu doświadczeń to służę. Niestety tutaj nie podejmę się pisania. Jesli chcesz to podam swojego @.

Gość gość jeden
I co, tak rozpaliłaś ciekawość i zniknęłaś?? Eeee

Gość gość
Pewnie już się roocha jak królica.

Gość gość jeden
Za mądry to ty nie jesteś. I dziwić się że na tym forum sami faceci. Kobiety skutecznie wypłoszone takimi komentarzami.

Gość gość
Czasem pojawiają się różne wątpliwości i pytania jeśli chodzi o sex i współżycie. Ale spokojnie, rozumiem Twoje obawy ja też je miałam. Ale tak szczerze teraz to jeśli masz odpowiedniego faceta to wspólne igraszki mogą być naprawdę bardo fajnym przeżyciem. Dlatego spróbuj się odblokować i oczywiście pamiętaj o zabezpieczeniu. Wiadomo, na początku prezerwatywa jest bardzo dobrym rozwiązaniem, ale z czasem można pomyśleć o czymś bardziej przyjemniejszym i praktyczniejszym czyli o tabletkach antykoncepcyjnych. Tutaj możesz się dowiedzieć sporo interesujących rzeczy http://antykoncepcjanamiare.pl/

Gość Towlasnjeja
Jestem prawiczkiem, czy jest jakaś chętna żeby mnie rozprawiczyć?

Gość gość
Miliony chętnych kobiet

Gość gość
Ty nie boisz się penisa tylko ciąży .. Po pierwsze członki mają różne rozmiary tylkona p****lach faceci mają 20 cm w rzeczysywistosci wiekszosc ma około 15 cm Ale są i takie 12 cm .. Bez problemu znajdziesz, bo to nie jest takie rzadkie .. 12-18 cm to standard Kobieta nie musi się dławić członkiem .. znadz sobie takiego o mniejszej srednicy, a zmiesci się do twoich ust

Gość gość
Prawda ja mam 12cm naogladala sie p****li z murzynskimi palami.

Gość Towlasnjeja
Miliony kobiet? Na moje rozprawiczenie wystarczy jedna chętna kobieta. Ja mam jakieś 15cm...

Gość gość
Ja myślałem że mam 18 zmierzylem to wyszlo 12 :D

Gość gość
Przygodzie na jedną noc? Dzifka nie zaslugujesz na faceta.