Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pamiętaj kochana

Polecane posty

Gość gość

że to Ty mnie odrzuciłaś postawiłaś mur i związałaś ręce w takiej sytuacji muszę uszanować tę Twoją decyzję chociaż nigdy na niczym i nikim mi tak nie zależało

Gość gość
Ale że Kochana z małej litery? Nie dziwię się że odeszła.

Gość gość
Ja odrzuciłam???

Gość gość
Masz żonę. Nie mogło być inaczej.

Gość gość
żon sie nie boje

Gość gość
Jak ma na imię "kochana"? Tyle chyba możesz zdradzić.

Gość gość
Sama literka to za mało.

Gość gość
pamiętaj kochana by penis ssać z rana

Gość gość
gość dziś pamiętaj kochana by penis ssać z rana x swoją "kochaną" się zajmij koniotrzepie :D

Gość gość
Rąk ci nie związałam przeciesz obmacywałeś cy*e?

Gość gość
Siedż na tym forum niech zjeb pisze co chce za mnie. Mnie tu nie ma i nie wejdę. Jestem gdzie indziej online to jak niebo a ziemia fb jak coś dołącz do grupy, tam nie ma anonimowo obrażania podszywania takich zjebòw wyrzucają.

Gość gość
Dołaczę niedługo poczekaj kolego,

Gość gość
dołacze do grupy i cię zagne jestem w stanie to zrobić

Gość gość
O kim piszesz autorze? O swojej ex czy niedoszłej? Walczyłeś w ogóle o Nią? Zauważyłam, że współcześni mężczyźni jakoś się rozleniwili w kwestiach damsko-męskich i tylko czekają na ruch ze strony kobiet. Gdyby nie determinacja i upór 8 lat temu mojego wtedy jeszcze tylko kolegi a obecnie męża, to dzisiaj nie bylibyśmy małżeństwem. Tak naprawdę każda, powtarzam KAŻDA kobieta lubi być zdobywana, nawet jeśli mówi, że nie lubi. To jest zapisane w genach. Nie walczcie z tym, tylko to zaakceptujcie i zacznijcie o te Wasze miłości zabiegać, a nie stale jęczęć. Oczywiście przy założeniu, że ta Wasze wybranki to kobiety stanu wolnego, bo zdrad i rozbijania związków nie uznaję.

Gość gość
Pamiętam o Tobie. Nigdy Cię nie zapomnę. Przepraszam, że tak wybrałam. Nie mogłam postąpić inaczej.

Gość gość
Pamiętam Ciebie z tamtych lat

Gość gość
ale KINO, hahahahahahaaaaaaaaaahahahahahahhaaaa

Gość gość
Temat pasuje również do mojej sytuacji, ale skoro nas odrzuciły , to nie kochały, spójrzmy prawdzie w oczy, No tak jest. To do autora

Gość gość
gość wczoraj O kim piszesz autorze? O swojej ex czy niedoszłej? Walczyłeś w ogóle o Nią? Zauważyłam, że współcześni mężczyźni jakoś się rozleniwili w kwestiach damsko-męskich i tylko czekają na ruch ze strony kobiet. Gdyby nie determinacja i upór 8 lat temu mojego wtedy jeszcze tylko kolegi a obecnie męża, to dzisiaj nie bylibyśmy małżeństwem. Tak naprawdę każda, powtarzam KAŻDA kobieta lubi być zdobywana, nawet jeśli mówi, że nie lubi. To jest zapisane w genach. Nie walczcie z tym, tylko to zaakceptujcie i zacznijcie o te Wasze miłości zabiegać, a nie stale jęczęć. x Masz rację :) To 100% PRAWDY pozdrawiam

Gość gość
gość wczoraj że to Ty mnie odrzuciłaś postawiłaś mur i związałaś ręce w takiej sytuacji muszę uszanować tę Twoją decyzję chociaż nigdy na niczym i nikim mi tak nie zależało x Widocznie aż nie tak mocno zależy skoro nie chcesz przeskoczyć przez ten mur

Gość gość
Już skakam zadowolony?

Gość gość
Ja odrzuciłam??,ja postawiłam mur ? Wnerwiasz mnie tym zwalaniem winy na mnie ,nie chcę i nie mam prawa decydować za kogoś ,jeśli On tak zdecydował to ja muszę to uszanować a Ty nie możesz uzależniać od tego naszej relacji,to jest nie fer .Zawsze mnie wkurzało że tak robisz .Nie zmuszę nikogo do niczego ,co nie zmienia faktu że mi na Tobie zawsze zależało i nadal zależy.Stawiasz mnie w niezręcznej sytuacji za dużo ode mnie wymagasz ,już nic ode ,mnie nie zależy .Nie mam wpływu na decyzje innych.

Gość gość
Niech każde idzie w swoją stronę.

Gość gość
pisałem Ci nigdy tak o tobie nie pisze, czy usłyszałaś odemnie złe słowo to masz odp. to chory psychicznie.

Gość gość
Czy jakaś inna kafeterianka pisze to naczelny z. j. e. b kafeteryjny pisze wszędzie szuka i pisze w temacie.