Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ładne dziewczyny są pierdoInięte. Najlepiej ruhać te brzydkie...wiecie dlaczego?

Polecane posty

Gość gość

Bo brzydka i tak wie, że jest skazana na przegryw. Możesz być jej panem, stroich fochy, pluć jej w twarz, kazać robić loda i lizać rowa (rimming), przychodzić najepany z burdelu, a ona ci jeszcze obiad poda, bo wie, że gdy ją opuścisz to zostanie sama i taka zdechnie.

Gość gość
Ladna uwaza, ze skoro jest ladna to wszystko jej sie nalezy, a ona jak krolewna zezwala albo nie i nie musi wcale starac sie czy dac cos z siebie. Brzydka wie, ze musi braki w urodzie czyms nadrobic - dlatego stara sie duzo bardziej podczas seksu, jest mila i przyjazna, nie strzela fochow i duzo wiecej umie w lozku.

Gość gość
Wpis autora jest za bardzo oderwany od rzeczywistości. Z drugim się nawet zgadzam.

Gość gość
Nie każda brzydka jest aż tak zdesperowana. Nie wmawiaj sobie.

Gość gość
piertolnieta bo nie chce lizac meskiej smierdzacej doopy? :D lecz sie debilu! Ładne i przecietne robia w lozku to na co maja ochote, a brzydkie desperatki probuja przekupic faceta dewiacjami, a i tak robia to tylko na poczatku,buahaha, nie ludz sie

Gość gość
Lubię piękne królewny

Gość gość
Bredzisz. Jestem brzydka/przecietna. Nie dalabym soba pomiatac. Mam w xoopie facetow. Jak mu nie zalezy to niech spiertala

Gość gość
Nie sposób się nie zgodzić. Mimo wszystko wolę przecietne takie mnie kręcą. Są lekko brzydkie i ladne, nieśmiałe. Ogólnie na nie patrzac są bardzo atrakcyjne ale nie zrobione.

Gość gość
ja się zawsze ruCHam , przez CH, a ty masz małego uja i ruCHać nie umiesz

Gość gość
To jakiś desperat

Gość gość
Jezeli zalezy ci w zyciu tylko na ******iu bo tak wynika z tematu to podrywasz i ****asz co popadnie-brzydkie,ladne,grube,chude,stare,mlode.Typow*******cz nie zadowoli sie tylko jedna.

Gość gość
się ?! przynajmniej wiesz kto cię wyr.....

Gość gość
Ładne też są często fajne i starają się. Zepsute są tylko te, które po prostu mają nasrane we łbie. Niezależnie od urody.

Gość gość
Ja jestem ładna a to brzydki mną pomiatal i zostawił , znam też dziewczyny które naturalnie są brzydkie jak noc ale dzięki sztucznym rzesom i wielu zabiegom kosmetycznym wyglądają nawet ładnie , w tych czasach i ładne i brzydkie się szanują i to one ci napluja w ryj a nie ty im , kobiety są dziś pracujące nie zależne i nawet brzydkie mają wianuszek adoratorow

Gość gość
gość wczoraj Ładne też są często fajne i starają się. Zepsute są tylko te, które po prostu mają nasrane we łbie. Niezależnie od urody. Zgłoś ładne często mają nasrane

Gość seriale to syf
gość wczoraj i bardzo dobrze że cie olał, tak trzeba robić z zadufanymi niuniami