Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to prawda że po urodzeniu dziecka dla kobiety sex i Partner idą w odstawkę?

Polecane posty

Gość gość
18:52 Nie swoim dzieckiem? Jako facet zastępczy? Oczywiście, że tylko jeleń. No chyba, że za dobre pieniądze ;-).

Gość gość
19:10 Na takim forum o sobie piszą tylko kretyni. I myślą, że każdy tak robi. Pozostali uogólniają i niekretyni nie mają problemu, żeby to zrozumieć.

Gość gość
19:10 Widzę, że znalazła się ta, co u każdego znajduje jakieś frustrację ;-). Może dołączy ta, co wszędzie widzi manipulacje.

Gość gość
19: 17. To byla odpowiedz do postu: "To da się pogodzić. Po prostu kobieta znajduje facetowi partnerkę zastępczą do seksu. I to bez ukrywania się. Kobieta która kocha swojego faceta jest szczęśliwa kiedy on jest szczęśliwy." Ten post Cię nie oburzył ??

Gość gość
Włączę się do dyskusji. Mi kiedyś żona, też jak miała fazę na zajmowanie się tylko dzieckiem, powiedziała "znajdź sobie kogoś po kryjomu i daj mi spokój " :)

Gość gość
Temat prymitywny.Mowicie tylko o braku seksu, a ani slowa nigdzie o braku milosci, zainteresowania czy wspolnie spedzanego czasu.Tak jakby uczucia sie nie liczyly. A chyba najgorszy po urodzeniu sie dziecka jest koniec milosci, pozostaje jedynie matka/ojciec dziecka jako dodatek do najwazniejszej osoby na swiecie.Taka kolej rzeczy i trzeba zaakceptowac

Gość gość
Nie taka kolej rzeczy tylko kobietom odwala. Brak seksu= brak milosci= równa się rozwód. Jak to mówiła moja babcia tak bardzo chciała być matka idealna że została samotna matka.

Gość gość
19:28 Dlaczego niby miał mnie oburzyć? Jeśli nie chce uprawiać seksu z mężem, to na co liczy? Że on sobie zawiąże na supełek, bo żona dostała lenia? Dla porządku: symetryczny post też mnie nie oburzył. Nie wierzę tylko w znalezienie kogoś takiego.

Gość gość
To da się pogodzić. Po prostu kobieta znajduje facetowi partnerkę zastępczą do seksu. I to bez ukrywania się. Kobieta która kocha swojego faceta jest szczęśliwa kiedy on jest szczęśliwy. x Rozumiem że jakbyś wyjechał w delegację, czy ciężko zachorował co skutkowałoby okresową impotencją to też znalazłbyś swojej kobiecie partnera do seksu.

Gość gość
20:04 A wierzysz, że jakaś żona będzie mężówi szukać kochanki (to już tylko taka co ma gdzieś męża). Żadna kobieta nie jest aż tak leniwa, żeby nie zagospodarować pół godziny na seks, gdzie jest zaspokojona . A jak seks jest marny to domyślam się, że nie ma ochoty- sporo kobiet wypowiada się o męzach egoistach w łóżk. No chyba, że jest naprawdę zmęczona- takie małe dziecko potrafi tak wymęczyć, że praca to odpoczynek.

Gość gość
20:41 Gdyby ona dała mi wolną rękę na szukanie rozrywek na wyjeździe, to czemu nie ;-)? A co do impotencji: seks to nie tylko penetracja, prawdziwy mężczyzna z najtrudniejszej sytuacji potrafi się wylizac.

Gość gość
20:46 Jeśli facet jest marny w łóżku, to powinna być spokojna, żadna inna go nie zechce. Gorzej, gdy to ona jest marna.