Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

,,bekart"

Polecane posty

Gość gość

Witam Was.Z góry chcem poinformować,że mój czarny humor i bezczelność nie zna granic...No,więc moja patologiczna sytuacja wygląda następująco. Mam dziecko z pierwszego małżeństwa,a mój młodszy partner też za młodu wpakował się w g****o z jakąś wiesniara,gdy wytrzeźwial i chciał ją pogonic,ta oznajmiła,że jest w ciąży...oczywiście związek nie przetrwał,ale bachor jest...niestety.Ta lafirynda,żeby zrobić mu na złość,a raczej dziecku przez ok. 2,5 roku uciela mu kontakt z dzieciakiem...W tym czasie zaczęliśmy być razem więc było pięknie i bezproblemowo.Problemy niestety zaczęły się,gdy tamta nie mogąc znieść,że on jest z kimś postanowiła jednak poinformować dzieciaka,że ma coś takiego jak,, ojciec" bardzo Mi się to nie spodobało... wzięłam faceta w sumie bez dzieciaka,a tu nagle,, surprise" Zepsuło to wszystko co było między Nami. Kłótnie,kryzys te sprawy.On oczywiście zaślepiony dzieciakiem grzecznie chciał wykonywać jej każde żądanie,wtedy mu postawilam ultimatum,albo ja albo ten bekart.Nie będzie Mi cwaniara dzieciakiem pogrywac.Tak wiem,egoistyczna ze mnie suka,życie.Wybral Mnie,zrobił Mi dziecko i żyjemy sobie.Smialo walcie jaka to jestem zła,podla itp.,ale jakby tamte sucze zachowywaloby się od początku inaczej pewnie wszystko inaczej by wyglądało.Tu chcem skierować się do wszystkich pań,które mają taki problem jak dzieciak innej,akceptujesz spoko twoja sprawa,nie trawisz postaw swoje warunki powiedz Mu,że ci to nie pasuje i tyle w temacie.Ja nie mam zamiaru za ich głupie 5 minut po pijaku męczyć się całe życie.

Gość gość
miało być zabawnie, i nawet miało zadatki, ale wyszło słabo i bez polotu 0/10

Gość gość
Nie miało być zabawnie,bo temat jest ogólnie smutny,a życie okrutne :)