Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

twenty20

Mam 20 lat i kręcą mnie starsze ode mnie kobiety

Polecane posty

Tak jak wyżej napisałem. Uwielbiam urodziwe i zadbane starsze ode mnie kobiety. Jesteście tak nieziemsko piękne.. Zastanawiam się czy działa to również odwrotnie. Drogie Panie w wieku 35-40 lat.. czy miewacie myśli/fantazje o przystojnych, umięśnionych i młodych facetach? Czy facet w wieku 20lat ma szansę na przygodę z taką Panią?

Gość gość
Masz szansę ale tutaj takiej kobiety nie znajdziesz. Tu są prawie sami faceci a jak czasem zajrzy jakaś kobieta, to od razu rzuca się na nią ze dwudziestu takich samych jak ty. Prędzej poznasz kobietę w realu (w kawiarni, w sklepie, na spacerze w parku) niż na tym beznadziejnym forum.

Wiesz.. nie chodzi mi o to by poznawać tu kogoś. Bardziej chciałbym się dowiedzieć jak to jest w odwrotną stronę. Poznać zdanie kobiet w wieku 35-40lat.. czy mają ochotę na relacje z młodszymi facetami.

Gość gość
To nie jest miejsce gdzie warto pytać o opinię. Na tym forum siedzą trolle, hejterzy i paru pederastów 🖐️

Gość gość
Ja mam ochotę na relację z młodszym, ale nie na tzw. niezobowiązującą czyli sex. Na związek owszem. Nie musi być przystojny, ale musi być mądry. I takiego mam :P

Gość twenty20
14:44 Ile masz lat, a ile twój facet?