Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Otrzymalam zaproszenie na wyjazd nad Soline

Polecane posty

Gość gość

Jak moj chlopak byl na urlopie bo pracuje w Norwegi bylismy na imprezie byly tance i woda zakrapiana. W pewnym momencie facet zaprosil mnie na parkiet(za pozwoleniem chlopaka) nie odmowilam jak sie okazalo to fajnie tanczyl caly czas rozmawialismy byl bardzo kontaktowy,odprowadzil mnie i zapytal czy moze jeszcze raz poprosic Chlopak wyrazil zgode bo on pil z znajomymi, gdy przyszedl nastepnym razem wreczyl mi dyskretnie kartke z numerem tel powiedzial ze czeka na tel.Ja odpowiedzialam ze zadzwonie dopiero jak chlopak wyjedzie do pracy.Chlopak pojechal co obiecalam to zrobilam, pare godzin pozniej kawe na miescie w kawiarni z nim pilam bylo swietnie tak podniecajaco mowil ze az mokra bylam.W pewnym momencie slysze ze zaprasza mnie na pare dni nad Soline, nie moglam w to uwierzyc myslalam ze sie przeslyszalam to powtorzyl jeszcze raz, zapytalam a ile dni mam czasu na odpowiedz,powiedzial ze do tygodnia mysli ze pozytywna odpowiedz otrzyma.Zastanawiam sie co zrobic jechac z nim nad ta Soline czy nie chlopak w pracy i to daleko, jak urlop dostane to nic mi nie bedzie przeszkadzalo, ale mam duzy znak ????

Gość gość
Nad Soline?! Kurtka.. może do np.Goczalkowic

Gość gość
Ja tez bym pojechala nad Soline bo jeszcze tam nie bylam ale nikt mnie nie chce zaprosic, a moj chlopak nie ma samochodu

Gość gość
Gdy nie pojedziesz, to się nie dowiesz, co straciłaś. Może okaże się, że to będzie wyjazd Twojego życia?

Gość gość
A nad Soliną, to się soli, czy pieprzy?

Gość gość
nie można mieć ciastka i zjeść ciastka. Postępuj tak, żebyś miała później fajne wspomnienia, nowe doświadczenia. Chłopak...., czego oczy nie widzą......

Gość gość
Ja Ci powiem tak. Na tym forum dobrej odpowiedzi nie znajdziesz. Tu same p****y i luz obyczajowy. Tutaj zaraz zaczną doradzać Ci, czym smarować cipkę, żeby wytrzymała kilka dni rżnięcia, albo jak zrobić facetowi orala, żeby mu stanął po kilku godzinach ostrego dymania. Podpowiedzą Ci też, jak się kochać przez pół dnia i całą noc, żeby nazajutrz nie chodzić szeroko, jak kaczka... Zadaj to na forum ogólnym, albo na forum życie uczuciowe.... tam na pewno podadzą Ci kilka przydatnych argumentów zarówno za, jak i przeciw.

Gość gość
Ja nie byłam nad Soliną, ale koleżanka była, na wakacje. Podobno jest tam bardzo fajnie, rano seks, w południe seks, wieczorem seks i w nocy seks.

Gość gość
Wiesz juz jakiego duzego ma ten co Cie zaprosil???

Gość gość
Hehe, ja wszystkie laski wożę nad Solinę :-)

Gość gość
gość dziś Tak, jest dość duży, ledwo mieści się w garażu. Nie znam się na markach, ale jest czerwony.

Gość Tomek2222
Polecam najlepszy serwis randkowy, który jest całkowicie darmowy. Tylko prawdziwe i realne dziewczyny i mężczyźni! http://sex-flirt.pl

Gość gość
A do Norwegii dostałaś zaproszenie, czy on tam sam biwakuje?

Gość Taki Zielony
Fajnie się to czyta, pozazdrościć gorącej krwi ;-) i... soczystości :D, przemilczę kwestie moralno etyczne :classic_cool: