Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Złe samopoczucie po szczepionce na HPV

Polecane posty

Gość gość

Witam Chciałabym się dowiedzieć ,czy są wśród nas kobiety ,u których po szczepieniu HPV wystąpiły skutki uboczne? Mam 22 lata ,szczepionki przyjęłam w wieku około 13-14 lat. Po samym szczepieniu nie występowały żadne objawy,lecz po paru miesiącach wystąpiły u mnie bardzo częste bóle głowy,osłabienie,bóle mięśni,przyspieszone bicie serca podczas wstawania (nawet wolnego). Wszystkie objawy mam do tej pory. Wszystkie wyniki w normie . Chodziłam prywatnie ,bo nie miałam już sil ,by czekać na termin. Reumatolog,neurolog ,okulista itp wszystkie wyniki idealne !! Zwątpiłam ,ze ktokolwiek mi pomoże i nauczyłam się z tym żyć. Bóle głowy to nie migreny . Czy ktoś ma podobne objawy i chciałby się ze mna skontaktować? Nie mam pewności ,ze to przez szczepienie ,ale jeśli jest nas więcej to jest to możliwe.

Gość gość
Po co się tym gó...em szczepiłaś?

Gość gość
"Po samym szczepieniu nie występowały żadne objawy,lecz po paru miesiącach wystąpiły" x Coście się wszyscy tak uczepili akurat szczepień? Równie dobrze to schorzenie może być wywołane wdychaniem wszędobylskich spalin samochodowych, których toksyczność jest wręcz kosmiczna?