Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy tez przejmujecie sie tym ze was ktos obgaduje i plotkuje o was?

Polecane posty

Gość gość

Usłyszałam od sąsiadki ze inna sąsiadka mówiła o mnie bardzo źle do niej Ze jestem nieudanym dzieckiem swej porzadnej matki bo zyje bez ślubu z kimś kto pochodzi z rozbitej i biednej rodziny Do tego jestem nielubiana bo nie zagadam nigdy z nikim z wioski itd. A moje rodzenstwo jest inne bo pogadani i sympatyczni Przejelam sie trochę..nie ukrywam

Gość gość
Nie, ale za taki tekst o moim partnerze dałąbym suce powód do plotek :P Kiedyś się przejmowałam, jak każdy chyba, potem dałam spokój. Jestem trochę dziwakiem i już różne plotki na swój temat słyszałam. Lepiej to olać/

Gość gość
ja zawsze ploti i tego typu akcje mam w d***e :D z jednej strony sie ciesze ze o mnie gadaja to mi tylko pokazuje jak musze byc ciekawa osoba ze marnuja swoja energie na gadanie o mnie, a skoro jestem niby taka "zla" ;] to na co marnuja czas na bez sensu osobe ? , smieszą mnie takie kretynizmy i takie laski :D , zawsze mialam w d***e czy ktos mnie obgaduje bo po co ? przejmowac sie? takimi bakteriami :D

Gość gość
Mi plotki zniszczyly życie Moja mama leczy sie na depresje i kiedy staralam sie o prace po studiach nikt nie chcial mnie przyjac w moim powiecie Potem zyczliwa mi osoba doniosla ze cala miescina gada ze jestem corka wariatki i skoro matka psychol to w genach na pewno to jest.

Gość gość
Plotki, szczegolnie w pracy moga czlowieka wyobcowac, nawet zniszczyc..Czasem to miecz obosieczny, nie warto.

Gość gość
Jakos nie chce mi sie wierzyc zeby ktos nie dal ci pracy przez depresje mamy. Teraz nawet w wiochach zabitych dechami wiedza czym jest depresja.

Gość gość
Noestety mama chodziła do psychiatry Ktos ja tam widzial w kolejce wsrod pacjentow Nie wiedza dokladnie na co sie leczy Roznioslo sie ze wariatka

Gość gość
Juz nie wymyslaj

Gość gość
I do pracy cie przez to nie przyjęli??? Bo uwierzę. Po prostu złe wypadalas na rozmowach i jakoś musiałaś to sobie wytłumaczyć.

Gość gość
Starał am się o prace jako nauczyciel Nie bylo rozmow Swietne mam cv i roznioslam Nie przyjmowali mnie mimo ze tylko ja bylam kandydatka spełniająca wszystkie kryteria Potem sekretarka z jednej z tych szkół, ktora jest siostra znajomej powiedziałaze ssłyszała osobiście ze nie będą mnie brać pod uwagę bo znają moja matkę i geny robią swoje

Gość marawstala
Chyba nikt mnie nie obgaduje a przynajmniej o niczym nie wiem

Gość gość
Swietne cv? Jak bylas dopiero co po studiach? Nie tlumacz sie choroba matki.