Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziwne zachowanie chłopaka

Polecane posty

Gość gość

Hejka wizażanki, piszę pierwszy raz na tym forum bo chcę się was poradzić. Chodzi o faceta. Jest ze mną w grupie na studiach już drugi rok. Nigdy nie gadaliśmy ze sobą. Moze to dziwne ale większość koleżanek nigdy z nim nie gadała bo on taki po prostu jest. Raczej samotnik gada tylko z chłopakami ale nigdy nie wychodzi nigdzie z grupą itd. Nie wygląda na nieśmialego a wypowiadanie się przed grupą czy występy publiczne nie sprawiają mu problemów. Jednakże od jakiegoś czasu intryguje mnie jego zachowanie. Gdy pierwszy dzien po wakacjach wrocilismy na studia i wszyscy stali w grupce jak kątem oka zobaczyłam czyjes spojrzenie na sobie. Nie wiedzialam kto patrzy więc odwrocilam sie i nasze spojrzenia sie spotkaly ale on momentalnie uciekł wzrokiem. Zaraz po tych zajęciach gdy stałam i paliłam papierosa on mając do wyboru naprawdę duzo miejsc stanął jakiś metr odemnie plecami do mnie i też zapalił ale oczywiście się nie odzwał ani nic. Następnego dnia gdy sie spotkalismy powiedziałam mu czesc, on odpowiedzial i znowu sie popatrzyl tak inaczej - głeboko (moze mi sie to tylko wydawac). Ale dzis kiedy to stalam sobie znowu sama i udawalam ze go nie widze on przechodzil obok i nie powiedzial nawet cześć (a widzial mnie na pewno), a kiedy po zajeciach wracał do samochodu to celowo - tego jestem akurat pewna wybrał okreżną drogę zeby tylko nie przejsc kolo mnie. O co moze chodzic? Czy moze byc taka opcja ze mu sie podobam czy koloryzuje i nadinterpretuje. I skąd moze wynikac to olewanie? Dzieki za pomoc

Gość gość
Za dużo sobie dopowiadasz i koloryzujesz. Przejedziesz się na tym i wtedy to mocno zabili zobaczysz.

Gość gość
Koloryzujesz i to bardzo