Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

milczysz

Polecane posty

Gość gość
To podaj nick jak już poradzisz sobie z problemami teraz nie tmusisz będziesz miała trochę czasu wolnego, miłego dzionka bądź uśmiechnięta. Zielony18 moje.

Gość gość
11:41 wiesz kim ona jest ?czy znacie się? To na 100 % ona? Pytam bo myślę, że ten którego znam jest tutaj.

Gość gość
Dla tego chce na priv poznam po pisaniu, więcej można tam napisać. Tu to czekają psychole na szczeguły się nie doczekają.

Gość gość
Zobaczymy nawet jak jest nie tą osobą, musi dużo łączyć, sposób i charakter pisania myślenia napewno nie jest jakiś psychiczny lub paranoicznym, to sobie przynajmniej miło popiszemy to tylko będzie dla nas. Reszty psycholom powiem spadać.

Gość gość
To powodzenia, on mnie nie pozna po pisaniu bo nigdy nie pisalismy a czaty to dla mnie czarna magia :)

Gość gość
Napewno pozna mnie to nie będe pisać :)

Gość gość
Kto co i jak , znowu przypałeta się ten psychol , gdzie nie pisze tam wchodzi podrabia za mnie, zniechęcając obrażając itp tą osobę wszędzie widzi i utrudnia wszystkim korzystanie z tego forum, dla tego tu mało pisze.

Gość gość
Potem tutaj udaje aniołka jaki on porządny, na takiego sami sobie dopiszcie.

Gość gość
lubicie się łudzić i bawić w kotka i myszkę są pytania na które zna odpowiedź tylko 1 człowiek wystarczy je zadać, ale wówczas same zdradzicie kim jesteście i tego się boicie chcecie się bawić tym faktem, że wiecie kim jest on ale same będąc anonimowe

Gość gość
Nie, czasem nie można zapytać wprost. Nie będę opisywać powodu i to nie jest zabawa. Mnie to nie bawi, oczywiście lepiej zapytać ale nie mogę.

Gość gość
to go tutaj nie szukaj

Gość gość
Są anonimowe bo ten psychol potem będzie sobie teorie doprawiał chore okraszone szczegułami, dla tego już nie macie wątpliwości kto jestem.

Gość gość
A co tu rozwijać? Zapewne ktoś tu się zwierza, a Ty sądzisz, że to dotyczy Ciebie. Znając życie nie możecie być razem. Martwisz się itp. Niepotrzebnie.. Zapewne to nie on, a nawet gdyby to niech sobie spokojnie pogada. Każdy potrzebuje pogadać. Czasami nie mamy z kim.

Gość gość
Czym się charakteryzuje ten psychol ? podrabia autorkę, żeby podkulwić adresata autorki i ją też ? czy ten psychol jest wam znany z życia forumowego, czy realnego ? poczym wnosicie jego psycholowość ? K