Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

stroj kapielowy

Polecane posty

Gość gość

Czesc Mam 33 lata , syna 13 i 10 latka , byliśmy w tym roku w 4 z mężem na wakacjach w Agadirze w Maroko . Miałam strój kąpielowy bikini - majtki stringi nie takie calkiem pelne ze tylko pasek ale duzo posladki byly odlosniete . Uwazacie ze jako matka nie powinnam takiego stroju juz ubierac ? Maz zauwazyl ze 13 letni syn czasem serkal na moja pupe

Gość gość
Chooyove prowo :( w dodatku założyłeś je w tym samym czasie na kilku działach kafeterii, to cię demaskuje

Gość gość
nie prowo to co ze zalozylam je na dwoch innych dzialach ?

Gość gość
No a dziwisz się dzieciakowi! On wie więcej niż ci się wydaje! Sam pamietam jak lukałem na matke na plaży wiele lat temu a stroje nie były przeciez tak smiałe jak dzisiaj. Dla niego nie ma znaczenia że jestes jego matką tylko patrzy jak na kobietę, a takich widoków w realu jako 13latek pewnie za wiele nie miał. Poczekaj jak niedługo zacznie cię podgladać!

Gość gość
Ale po co to komentować, nie pasuje to nie czytaj. Poczytaj sobie to cie interesuje i tyle w temacie.

Gość gość
gość dziś nie sadzilam ze juz 13 latek bedzie interesowal sie cialem kobiety , pozatym myslalam ze moja pupa jako pupa matki nie bedzie przyciagala jego wzroku ile miales lat jak podgladales mame ? syn widzial przypadkiem przez chwile moje piersi ale nic nie mowil

Gość gość
No ja miałem sporo mniej, jak pamiętam. Byliśmy wtedy nad morzem na wakacjach a byłem po III klasie SP. Ten czas pamietam jako taki przełom w moich zainteresowaniach. Podglądanie pod prysznicami, toalet na plażach nie było więc sikanie na wydmach, więc też się podglądało! A mamy piersi też widziałem właśnie wtedy bo jej ręcznik spadł jak się przebierała! Musisz mieć fajna pupę skoro tak cię oglądał.

Gość gość
Akurat pupe mam ladna :) nie sadzilam ze cialo matki moze byc atkracyjne dla chlopca

Gość gość
gość dziś pokaz swoja pupe i sylwetke to Ci powiem czy moze byc :)

Gość gość
No a pomyśl jakie musi być atrakcyjne twoje ciało dla takich...wyrośniętych chłopców jakimi my tutaj jesteśmy!

Gość gość
gość dziś Nie przesadzaj :) dla Was to aktrakcyjne jest cialo 18 latki a nie 33 latki :)

Gość gość
No mylisz się! Jak się dobiega 50tki to taka 33latka to...ciacho jak cholera!

Gość gość
Jak miałem 13 lat to na plaży gapiłem się na dziewczyny w moim wieku ewentualnie ciut starsze, tak do 19-20 lat, a nie na własną matkę :O

Gość gość
gość dziś Autorka - moj maz ma wlasnie 48 lat :)

Gość gość
Jak zacząłem patrzeć na kobiety z pewnym pożądaniem to pamietam jak do mamy przyszła koleżanka. Teraz tak liczę że one miały właśnie coś ok 33lat. Leżałem wtedy chory w łóżku, a ta koleżanka była w mini. Siedziała w fotelu i dokładnie widziałem jej majteczki i gołe uda(epoka pończoch) Ona się nawet nie pilnowała bo nie sądziła że ja podglądam. Mnie zasłaniał stół, więc nie iwdziała ze się patrzę. Takie widoki się zapamiętuje..

Gość gość
gość dziś mysle ze dobrze wiedziala ze patrzysz.... my kobiety to czujemy :)

Gość gość
No to jesteśmy rówieśnikami z Twoim mężem. Może...powymieniamy doświadczenia? Ale juz nie tutaj, za bardzo byśmy musieli się odsłonić. Piszesz się?

Gość gość
No nie wiem czy wiedziała... Chociaż, jak się później okazało, niezła była z niej artystka :)))

Gość gość
gość dziś autorka doswiadczenia o czym :)? tez masz 48 lat i 33 letnia zone?

Gość gość
No nie. Mam 49 i żonę dwa lata młodszą. Wiec??? Popiszemy? Mam spoooory bagaż doświadczeń.. Upsss...

Gość gość
marek.narat@onet.pl Czekam..

Gość gość
co w tym takiego sam widzialem na plazy rodzine matka , ojciec , synowie i mama tooples oplala sie