Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy da się wyleczyć niechęć do posiadania jeszcze dziecka u mężczyzny?

Polecane posty

Gość gość

Ogólnie chciałbym mieć kiedyś dziecko ale jeszcze nie teraz a partnerka chciałaby już. Czy można wyleczyć moją niechęć do posiadania dziecka już, żebym chciał już a nie w nieokreślonej przyszłości?

Gość gość
nigdy nie ma dobrego momentu na dziecko moze byc tak ze jak tylko dowiesz sie o ciazy tooszalejesz z zachwytu moze byc tak ze dopiero jak dziecko sie urodzi a moze byc tak ze dopiero jak dziecko bedzie cos kumalo poczujesz instynkt ojcowski takze nie mozna sie wyleczyc albo podleczyc dziecko sie chce albo nie :)

Gość gość
To już któryś temat o dziecku.

Gość gość
gość dziś Ja chcę w tym sensie, że nie chciałbym do końca życia być tylko we dwoje, chciałbym mieć rodzinę składającą się tez z dzieci. Ale obecnie chciałbym uprawiać z partnerką dużo seksu, jeździć na wakacje, jeździć na rowerach, chodzić na spacery, wyjeżdżać na weekendy, oglądać wieczorami w domu lub w kinie filmy a z tego co słyszałem, jak ma się dziecko, to nie ma na te wszystkie rzeczy czasu ani siły, to prawda?

Gość gość
"Ale obecnie chciałbym uprawiać z partnerką dużo seksu" X Dużo tzn ile?. Po ciąży jest połóg (Ok 6 tygodni) gdzie nie można uprawiać seksu, przy karmieniu piersią też libido spada, jak dojdą jeszcze do tego nieprzespane noce to przez jakiś czas z seksem marnie (1-2x w tugodniu). X " jeździć na wakacje, jeździć na rowerach, chodzić na spacery, wyjeżdżać na weekendy, oglądać wieczorami w domu lub w kinie filmy a z tego co słyszałem, jak ma się dziecko, to nie ma na te wszystkie rzeczy czasu ani siły, to prawda?" X Na wakacje jeździ się z dziećmi, spacerować też można, rower jak dziecko już siedzi w specjalnym foteliku też można zaliczyć, wyjazd na weekendy też można z dzieckiem (chyba, że masz z kim zostawić). Kino- jak masz z kim zostawić to nie ma sprawy. Wieczór przed telewizorem- jak dziecko śpi i nie pada się już ze zmęczenia też można.

Gość gość
Wyleczyć to się można z kataru.

Gość gość
Nich skończy szkołę, zda maturę, idzie na jakąś uczelnie typu Krzak bo na inne nie ma szans, opłacisz i zawsze bedxiesz mógł się chwalić, że masz studentkę, niech postudiuje i po paru latach można mieć dzieci. Powiesz, że nie skończyła, bo dziecko urodziła a nie bo jest głąbem. Tylko ze głąbiaste dzieci będą po mamusi a uroda po tatusiu, oj będzie się dzialo;)

Gość gość
Wyleczyć? To nie jest choroba. Ile macie lat, kobieta jeżeli chce mieć dziecko to w pewnym wieku powinna się zacząć już starać.

Gość gość
Ile jestescie razem?jesli miesiac nawet nie mysl o leczeniu,jestes zupelnie zdrowy.wiem ze sa osoby ktore by chcialy starac sie o dziecko juz po pierwszej randce albo i bez tego nawet.Chyba najpierw powinniscie wziasc slub, bo w takiej niestabilnej rodzinie ktora dzis jest jutro nie ma nie bedzie dziecku za dobrze