Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bardzo duza suchosc pochwy

Polecane posty

Gość gość

Mam 36 lat i cierpie od 2 lat na ta przykra przypadlosc. Ostanio doszlo do tego, ze nie jestem w stanie uprawiac sexu z mezem bo jest tak sucho :( Nie wiem co robic. Ginekolog dal mi globulki mucovagin ale nic nie pomogly. Jakies rady?

Gość gość
A to nie przez tabletki anty czasem? Ja tak miałam. Odstawilam i problem znikł jak ręką odjal. W tamtym okresie używałam żeli intymnych np feminum lub feminum fit i feminum active. Wcześniej używałam żelu unimil infiniti, silikonowego który dłużej nawilża niż te na wodzie.ale Jednak feminum chyba jest lepszy

Gość gość
nie biore zadnych tabletek. Jestem zdrowa. Mysle, czy to nie aby zblizajaca s menopauza

Gość gość
36 lat i menopauza?co ty mowisz kobieto.

Gość gość
Menopauza raczej odpada chyba że Pani mama też miała tak wcześnie to może, może... A globulki regevagia? Może mają inny skład niż te co Pani używała. Może pomogą?

Gość gość
dzieki wszytskim za odp. Moja mama miala w wieku 46 lat , wiec troche mi brakuje. Innych objawow nie mam.

Gość gość
Nie jest to przypadłość na tle stresu przewlekłego czy nerwów?

Gość gość
Po co ci mokra pochwa w tym wieku?

Gość terla

globulki mucovagin z kwasem hialuronowy przywracają naturalną wilgotność miejscom intymnym, przyspieszają gojenie i przeciwdziałają rozwojowi bakterii, stosowałam je przez 4 dni po porodzie i pomogło pozbyłam sie dyskomfortu związanego z suchą pochwą

Gość Gość
Dnia 10.10.2018 o 20:41, Gość gość napisał:

36 lat i menopauza?co ty mowisz kobieto.

Tak bywa. Niestety.

Autorko mi lekarz przepisał gynoflor bo nawet badania nie mógł normalnie przeprowadzić ani cytologii pobrać. Czeka mnie usg więc muszę brać te tabletki bo nie wyobrażam sobie takiego badania. Nie wyjdzie.