Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chce poznac opinie innych

Polecane posty

Gość gość

Prosze o opinie na temat wiersza ponizej... co myslicie: chce kazdy dzien przezywac z Toba Ty jestes radoscia ktora we mnie sie pojawia kiedy czuje Ciebie obok. chce bys zawsze obecna byla, bys dni moje rozjasniala nadzieji nie trace sens wszystko teraz ma smutek w radosc zmienia sie wiec badz przy mnie przyjaciółko... uczuc opisac nie umiem nie wiem co dokladnie czuje dziwne i niezrozumiałe do konca nieodwzajemnione ale prawdziwe i trwałe chce Cie poznawac coraz wiecej i wiecej Ci pragne prosze pozwol mi na to pozwol czytac siebie jak ciekawa ksiazke z kazdym dniem znam Cie bardziej, chce wiecej, chce bardziej swiat i inni znaczenia nie maja wiec pozostan soba taka Cie chce... nic nie zmieniajac

Gość gość
Nie czytałem ale piękny

Gość gość
od strony poetyckiej jest to bardzo średnie ale od strony miłosnej każda miła, mądra i odwzajemniająca uczucia dziewczyna będzie zadowolona :) powodzenia

Gość gość
Tylko coś przerób z tym nieodwzajemnieniem... :)

Gość gość
Nadziei, nie nadzieji!

Gość gość
Nie do tomiku, ale do szuflady zakochanej kobiety na lata. Liczy się uwaga, staranie, szczerość (nie udziwnianie) i uczucie. Ja byłabym szczęśliwa dostając taki wiersz. ;)

Gość gość
tylko popraw powtarzające się słowa jeśli możesz skróć też zdania, jeśli potrzeba więcej czasu by załapać treść (choć to niekoniecznie)

Gość gość
Nie zapomnij jej tego wysłać:) szkoda by było zostawić tutaj... Dobrej nocy Przyjacielu:)

Gość gość
jak chcesz Ja poznawać to poznawaj, swoje pragnienia w postaci wierszu wyraziłeś w poetycki sposob powinno sięJej spodobać w koncu to niecodzienna forma wyrazania swoich mysli lub pragnien , napewno bedzie zaskoczona fajnie to wyglada i sie czyta,powodzenia i odwagi>:)

Gość gość
tylko czy Ona ma byc przyjaciółką czy czymś więcej bo roznie mozna to rozumiec bo jak dziewczyna ma na Cię chrapkę to słowo 'przyjaciólka' moze byc ciutkę zamało

Gość gość
Zeby ta 'książka' była nie kończącą sie historią, ciekawe ile wytrzymasz?:P

Gość gość
21:57 Czy ewentualnie ze swoim mężczyzną nie można się przyjażnić:) i nie tylko oczywiście... :)

Gość gość szaarriikkkk
nic nie zmieniaj,pisz tylko tutaj...to idealne miejsce dla ciebie… uczuciowe

Gość gość
Miejsce to trzeba koniecznie zmienić. :)

Gość przegość
Dla mnie to taki rzyg emocjonalny. Ja bym tego górnolotnie wierszem nie nazwał. Ale laska będzie sikać ze szczęścia. Wyejakulowałem słów o miłośc***arę niech się nasiąka ich brzmieniem dzierlatka lecz zanim poetą się nazwę miną latka

Gość przegość
Potraktuj to co napisałeś jako materiał wyjściowy, jako to, co chcesz przekazać, a potem ustaw to w odpowiedniej kolejności, stwórz jakiś rytm i ubierz w ładniejsze słowa.

Gość gość
Dziekuje za opinie. Wiekszosc z nich jest mila. Dzieki bardzo. Jednego nie wyjasnilam... jestem dziewczyna i wiersz ten jest dla dziewczyny z ktora lacza mnie uczucia a nie moge z nia byc bo mam chlopaka. Jest to moj pierwszy wiersz wiec logiczne ze jeat slaby

Gość gość
Nie nie jestem. Tylko z nia mnie cos polaczylo