Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Na co ludzie tyle wydają?

Polecane posty

Gość gość

Zarabiam 5200 netto, czyli średni w stosunku do Polskich zarobków. Czynsz to wydatek 200 zł + prąd 50 zł + internet 50 zł. Paliwo to około 200 zł, a jedzenie na miesiąc 500 zł. Na ubrania wydaję do 200 zł. Czyli oszczędzam 4 tysiące. Jak czytam, że ludzie nic nie oszczędzają, to po prostu nie rozumiem ich. Sama kupiłam mieszkanie, bez kredytu, tylko z oszczędności. Polacy są po prostu małogospodarni.

Gość gość
Prowo takie to niedorzeczne ze az glupio sie tego czyta.

Gość gość
na dzi Wki trawe alko

Gość gość
A może by tak... NOVA Centrum Edukacyjne? Zapisałeś się do szkoły, ale Twój kierunek nie wystartował? Szukasz ciekawego kierunku i potrzebujesz legitymacji? NOVA Centrum Edukacyjne da Ci to, czego potrzebujesz? Bezpłatne kierunki, własne pracownie specjalistyczne i nauczyciele z pasją? Tak, to u Nas Przyjdź z dowodem osobistym i zapisz się! Liczba miejsc ograniczona, dlatego zapraszamy, jak najszybciej! ul. Krakowska 17/9 Tarnów 143000350/796400893

Gość gość
Oto odpowiedź: masz bardzo niskie opłaty, nie masz kredytu ani problemow ze zdrowiem.

Gość gość
dziś I bezawaryjny samochód :)

Gość gość
Czynsz to 7 stów alkohol 5 fajki dwie jedzenie pięć. Mam wymieniać dalej

Gość gość
Na jedzenie miesiecznie 500 zl? To chyba jesz jakies gowno najtansze

Gość gość
Czynsz 700, kredyt 1600 , żłobek 1200, przedszkole 700, paliwo meza 600, mój bilet miesięczny 200, juz masz 5tys. A jeszcze resztą opłat i życie 4 osób. Prąd np też zuzywamy, kupujemy ubrania, lekarstwa, jemy, takie tam drobiazgi.

Gość gość
Prąd 50, czynsz 200? Gdzie ty człowieku żyjesz? Zarabiać tylko po to aby oszczędzać, nigdzie nie wyjeżdżać i nie rozpieszczać siebie to po co żyć?

Gość gość
Autorka to zjeb i tyle. Inni mają dzieci , problemy że zdrowie czy coś i wydają. A Ty autorko zamknij lepiej morde

Gość gość
1500 rata kredytu, 400 czynsz, 400 opłaty, tj prąd, kablówka, telefon, 800 jedzenie 500 ciuchy (średnio bo raz wydam 100 innym razem 1000) 300 kosmetyki, art hig 1000 zł wydatki dodatkowe, ostatnio związane z lekarzami, prawnikami to jest też średnia, bo raz wydam kilka stów a raz kilka tysiakow Do niedawna ciągle coś do mieszkania kupowałam to wydawalam średnio 500 zł mies. Obecnie już mieszkanie urządzone w pełni Jak coś zaoszczędze to wydam na jakieś wakacje ale bez szału, po kosztach bo ciągle mi brakuje pieniędzy Powyższe wydatki to na jedną osobę bo mieszkam i utrzymuje się sama

Gość gość
''Zarabiam 5200 netto, czyli średni w stosunku do Polskich zarobków. '' x Już sama się skompromitowałaś na samym początku :D