Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Klaudia51

Seks

Polecane posty

Gość Klaudia51

Byłam przed chwilą w sklepie.Ubrałam sie w leginsy ktore przylegały do mojej pupy i kurtke i poszłam do sklepu .zrobiłam zakupy na obiad i wracając z sklepu w moją strone szedł nastolatek około 14-15lat był ubrany w dresy i kurtke ide ide az tu nagle on wyjmuje swojego penisa z dresów nic nie powiedziałam tylko sie spojrzałam nie powiem troche mnie podniecił.przeszedł koło mnie juz byłam kawałek od niego a nagle słysze jak ktos biegnie i to był on klepnał mnie w pupe i jeszcze wytrysnoł na mnie i uciekł nie miałam jak go dokonic bo miałam dwie torby zakupów .całe leginsy mam poplamione przez niego Co o tym sądzicie?

Gość gość
Że już za późno na leczenie deb i l u

Gość gość
Sądzimy że musi być z ciebie bardzo seksowna mamuśka

Gość Klaudia51
Prosze uspokójcie sie myślałam nad normalną odpowiedzią

Gość gość
Kiedy byłaś ostatnio fiutkowana w pipkę, Klaudio?

Gość gość
A w tej bajce był smok?

Gość radix
Cześć, jeżeli lubisz ten sport to odezwij sie na mojego maila. Jestem mężczyzną to wystarczy wiecej na mailu jak napiszesz: radix69@o2.pl

Gość gość
Klaudia A51 Droga Klaudio myślę że potrzebujesz dobrego rżnięcia , nie obraź się lecz tęsknisz za k*****m lecz takim byś poczuła go w żołądku . Wy kobiety jesteście dziwne . Miałem sytuację z dziewczyną byłem sam na sam w małym lasku , więc jak facet zabrałem się do podniecania mojej dziewczyny , głaskam tam i tu , piersi na wierzchu sutki stoją pozwala się całować po nich sięgam do muszelki a ona nie pozwala , pytam czy masz okres , odpowiada nie , więc ponawiam ręką w tę stronę , ona nie. Więc zaprzestałem wszelkich działań ubraliśmy się i poszlismy do domu. Za parę dni dowiaduję się że ona chciała być kochana czyli uprawiać sex lecz ja nie chciałem . No cóż nie będę tego komentował.

Gość gość
Sądzę drogi Klaudiuszu, że jesteś dorastającym pryszczem, któremu sperma wali na łeb i stąd te twoje drewniane fantazje.