Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

To całe You Tube to niej jest taki miód jakby się wydawało.

Polecane posty

Gość gość

Hej, jestem początkującym Youtuberem. Nagrywam filmy z urban exploringu. Raczej badziewia nie nagrywam, mam w miarę ciekawe tematy i przyzwoity sprzęt do nagrywania. Suby i łapy wciąż mi rosną, z czego się cieszę. Ale nie jestem nastawiony na jakiś tam zysk, raczej robię to co lubię i dzielę się tym w serwisie. Mój problem polega na tym, że coraz częściej spotyka mnie hejt ale w realu, ktoś u mnie w robocie rozniósł, że nagrywam. Część osób z roboty męczy mnie że też chciałoby ze mną połazić, na co się nie zgadzam go mam własny skład przyjaciół do urbexu. I większa część hejtujących. Chyba będę musiał przez to zmienić pracę, bo docinkom nie ma końca. Przykład, jest propozycja nadgodzin i ktoś zawsze się wychyli, że Tomek nie przyjdzie bo będzie latać po bunkrach, albo łazić po zaszczanych melinach. Albo Tomek zaraz całkiem zacznie nie przychodzić do pracy, bo będzie grubą kasiorę ciągnął z You Tube (akurat :) , kto nie jest twórcą na YT ten nie wie, że to wcale takie łatwe nie jest ) Staram się to zlewać, ale też się bronię, to nie jest tak że siedzę potulnie jak mysz pod miotłą. Zastanawiam się skąd w ludziach tyle jadu i nienawiści, przecież nic nie stoi na przeszkodzie, żeby sami zaczęli coś nagrywać i wrzucać do sieci. P.S nie dam linka do swojego kanału, bo nie jestem tu żeby się zareklamować, tylko się poradzić.

Gość gość
Nie. Takie treści są usuwane od razu, bo naruszają regulamin.

Gość gość
Żeby kwalifikować się do zarabiania w YT musisz mieć na początek przynajmniej 1000 subskrypcji. I najważniejsze dobry pomysł na siebie w granicach regulaminu.

Gość gość
To udręka nie praca wstając i myśląc o widzach i wstawieniu nowego filmu, to nie takie proste i przyjemne no może na poczatku, ale trzeba naprawdę sie zastanowić zanim zacznie sie tak pracować...

Gość gość
Tak. Akurat urbex wymaga zaangażowania. Samo szukanie miejscówek zajmuje sporo czasu, a najczęściej jest tak, że grupy nie zdradzają znalezionych miejscówek innym grupom, w ramach tzw. #akcjalokalizacja i #urbextoniewandalizm . Do tego sam montaż filmów zajmuje sporo czasu. Ale robię to co lubię i nie narzekam za bardzo.

Gość gość
Ja to na dzień dzisiejszy traktuję jak hobby po prostu.

Gość gość
sówka, zawsze możesz, czemu nie :D

Gość gość
nie wiem czemu hejtuja, chyba z zazdrosci, bo moze chca byc popularni, ale sa zakompleksieni i nie maja pomyslu

Gość gość
Jak jesteś ładna to zawsze znajdziesz

Gość gość
A jak zrobic aby na you tube byl widoczny pasek adresu??

Gość gość
Możesz bardziej sprecyzować pytanie?

Gość gość
Też nagrywam na yt, ale tutoriale z gier :) Mnie hejtują w szkole... I nie umiem sobie z tym poradzić

Gość gość
Zawsze u gory jest adres jak wchodzisz na neta a jak wchodze w yb to mi znika i nie mam paska....