Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałabym...

Polecane posty

Gość gość

Chciałabym choć jeden dzień się obudzić w rodzinie, gdzie bym miała obu rodziców, którzy by mnie kochali i wspierali, którzy by ze mną rozmawiali i nauczyli rozmawiać, którzy by mnie uczyli, z którymi mogłabym podzielić się problemami, wygłupiać. Jeden dzień się cieszyć. Ma ktoś dobra rodzinę? Jak to jest mieć rodzinę?

Gość gość
Spróbuj taką stworzyć masz otwartą drogę kochana.

Gość gość
Niestety nie mam z kim. Nie potrafie tworzyć więzi z druga osoba, rozmawiać. Najdłużej to kolegowalam się z kimś rok. Po tym czasie ta os znajdowała inna znajoma, więc jeśli nie potrafi tworzyć więzi przyjacielskie utrzymac chociażby znajomość z kimś to nie będę potrafiła stworzyć związku. Raz pewnien znajomy mi powiedział że moja koleżanka z podstawówki z która siedziałam w ławce dopóki ona nie miała znajomych bo jak znalazła to ani się już że mną nie witala. Powiedziała że jestem nuda i nie warto się że mną kolegować. Także to nie dla mnie. Dla mnie jest samotność.

Gość gość
Nie determinuj się negtywnymi stwierdzeniami. Jesli jesteś młoda to jeszcze czeka cię w zyciu mnóstwo zmian, tych dobrych też.

Gość gość
tez bym chciala.matka oddala mnie dziadkom na wychowanie i nawiazala romans z wlasnym uczniem a ojciec po pijaku sie do mnie dobieral jak mialam 19 lat.