Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcka99

wózki Euro Cart

Polecane posty

Gość marcka99

Hej :) stoję właśnie prze wyborem pierwszego wózka dla mojego szkraba. Nie wiem czym się kierować przy jego wyborze ? oferta jest tak szeroka a ceny tak różne, że można się pogubić. Czym jeżdzą Wasze pociechy ?

Gość gość
wiesz co ja kierowałabym się pzede wszystkim bezpieczeństwem i wygodą użytkowania. wiadomo, że na rynku jest sporo wózków mega drogich i świetnych jakościowo ale jest też sporo tańszych a równie dobrych. sporo zalezy od Twojej zasobności portfela i tego czego konkretnie oczekujesz.

Gość njkjta
euro cart ma porządne wózki a do tego stosunkowo niedrogie. Moja córcia jezdzi teraz modelem passo i uważam, że jest ok. Zerknij sobie, ja polecam :)

Gość basjanaa
to fakt Euro Cart to dobra i sprawdzona firma. My obecnie korzystamy ze spacerówki ezzo. to parasolka ale jest super wygodna i funkcjonalna. stalowy stelaż, mocny materiał, automatyczna blokada złożonego wózka ( ułatwia przenoszenie ).

Gość marcka99
dziękuje Wam bardzo za wszystkie odpowiedzi :) w sumie potwierdziłyście wszystko to co już wcześniej o nich słyszałam :) muszę dokładnie zapoznać się ze specyfikacją każdego modelu i wtedy podejmę ostateczną decyzję co do zakupu. dzieki :)

Gość gość
81jyP34vkbg9Yl6MYo5CbvOX

Gość basjanna
marcka99 pewnie sprawdz sobie wszystko i polecam przejechać się do jakiego sklepu z wózkami i tam pooglądaj je sobie na żywo :) wtedy na pewno bedzie dużo łatwiej podjąc decyzje :)

Gość beautifulostrich5511
Sprawdzajcie portal z randkami dla mezczyzn i kobiet za darmoszke trzymajcie - https://sexinsta.pl/

Gość marcka99
tak też zrobiłam :) byłam w 2 sklepach z wózkami i sobie je dokładnie pooglądałam. wybor jest dość duży ale rzeczywiście jest tak, że w euro cart jest chyba najlepszy stosunek jakości do ceny.

Gość basjanna

oj tak zgadzam się, ich wózki są stosunkowo niedrogie a bardzo dobre jakościowo. Już kilka osób z mojego bliskiego otoczenia je kupiło i w sumie nie spotkalam się jeszcze z negatywną opinia na ich temat 🙂

Gość arlettkaa

super, że trafiłam na ten wątek bo właśnie miałam założyć podobny 🙂 o tej firmie dowiedzialam się wczoraj podczas wizyty w sklepie z wózkami. Tam tez pani polecała tą firmę ale na stanie miała dostepny tylko jeden model ( volt). teraz widze, ze firma serio jest godna uwagi. dla mnie przede wszystkim ze wzgledu na rozsądna cene.