Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LADY CHŁODNICZE

Polecane posty

Gość gość

A konkretniej interesują mnie sprzęty od bolarusa, szeroka oferta, ale jak się sprawują w użytkowaniu?

Gość gość
Mam, użytkuję, działa bez problemu, bolarus dobra firma

Gość gość
Użytkowanie sprzętów chłodniczych raczej nie jest skomplikowane :) mogę Cię zapewnić, że sprzęt od Bolarusa nie będzie sprawiał żadnych kłopotów, mam od kilku lat i jestem bardzo zadowolona

Gość gość
Również polecam Bolarusa! Najlepsza firma z urządzeniami chłodniczymi. Szeroki wybór, dobre ceny, szybki serwis, po prostu najlepsi.

Gość Weronika

Ja posiadam różne urządzenia firmy Bolarus i powiem szczerze, że pozostałe produkty również zasługują na polecenie 🙂

Moja mama ma małą restaurację i jedną taką witrynę z wypiekami 😄 Klienci są zachwyceni, a i ten sprzęt nas nigdy nie zawiódł. Fajna sprawa ten Bolarus. 

Gość Julka

Kiedy wymieniałam u siebie w sklepie to kupiłam od Bolarusa i nie ma z nią żadnych problemów. Trzyma temperaturę i jest ok. Mycie też nie jest problematyczne

Gość Agulkaa
2 godziny temu, Gość Julka napisał:

Kiedy wymieniałam u siebie w sklepie to kupiłam od Bolarusa i nie ma z nią żadnych problemów. Trzyma temperaturę i jest ok. Mycie też nie jest problematyczne

Mogę się jedynie pod tym podpisać. Bardzo dobra firma z indywidualnym podejściem do klienta

Gość Ilona

Witryny z Bolarusa są najwyzszej jakości, szefowa zamówiła nowe lady do sklepu, teraz aż przyjemniej się pracuje, wcześniejsze mieliśmy z kilkanaście lat.

Gość Arti

Nie są trudne w obsłudze. W zasadzie niewiele tam trzeba robić. Mam ladę chłodniczą i dystrybutor do lodów i wszystko działa jak trzeba. Przed zakupem sporo osób polecało mi właśnie tego producenta i jestem im wdzięczny, bo lepiej wybrać nie mogłem. 

Gość Aga

od siebie tez moge polecic bolarusa, nigdy nie bylo z nim problemu 😉

Gość danuta

Ja kilka lat temu zamawiałam lady chłodnicze, nadal są jak nowe. Polecam 🙂

Gość Moonikaa
Dnia 28.06.2019 o 12:51, Gość danuta napisał:

U mnie to samo, mija juz szósty rok i żadnych rdzy, ani nic z tych rzeczy. Nie sądziłam, że producent ma aż takie znaczenie, a tu proszę! 🙂

Gość Oskar
Dnia 28.06.2019 o 12:51, Gość danuta napisał:

U mnie to samo, mija juz szósty rok i żadnych rdzy, ani nic z tych rzeczy. Nie sądziłam, że producent ma aż takie znaczenie, a tu proszę! 🙂

Uwierz mi, że ma. Mam spore w tym rozeznanie i to co sie dzieje z niektorymi firmami to żart. Na szczescie z bolarusem nigdy nie ma problemu.

Gość kamilsalsdlnk

A Bolarus? u mnie w cukierni juz ponad 5 lat stoja ich lady i wszystko jest cacy 😉 

Gość Kasia
Dnia 1.08.2019 o 09:14, Gość kamilsalsdlnk napisał:

A Bolarus? u mnie w cukierni juz ponad 5 lat stoja ich lady i wszystko jest cacy 😉 

u mnie chyba nawet dluzej i tez zadnej awarii nie odnotowalam 😉 

Gość Marta
Dnia 1.08.2019 o 09:14, Gość kamilsalsdlnk napisał:

Awaryjne nie są bo u mnie stoją dwie lady od nich. Trzymają temperaturę tak jak należy. Mogę polecić

Gość Jozik

Zupełnie bezproblemowo. Przynajmniej u mnie. Jestem mega zadowolony choc z poczatku mialem obiekcje, bo nie znalem marki. 

Gość Amanda

Nasz sklep miesny zaopatrzony jest w lady firmy Bolarus. Są to lady, które stoją już kilka lat, a nadal chłodzą tak samo dobrze. Bez żadnych awarii, także jak najbardziej polecam