Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przemo dlaczego temat o tym że psychiatra się z ciebie śmiał został skasowany ?

Polecane posty

Gość gość

Przeciez to był normalny temat. Odpisałam ci, że psychiatra zachował się bardzo nieprofesjonalnie, ale temat akurat skasowano...

Gość gość
bo modki to debile i kasują na ślepo, nawet normalne tematy a durne prowokacje widzą tu tygodniami/miesiącami

Gość gość
Nawet uśmiechanie się w tej sytuacji było chamskie.

Gość gośćagatka
Byłeś z matka na rozmowie u osychiatry? Mój psychiatra kazał jej wyjsc kiedyś a potem ona dopytywała co ja mówiłam

Gość gość
Oczywiście mitoman was wkręca nawet załóźmy ten kretyn poszedłby z mamą do psychiatry to psychiatra by poprosił żeby mama wyszła i bo sam porozmawiał z tym kretynem,

Gość gość
przemek jak ty wszędzie z mamusią łazisz to jak ty chcesz żyć samodzielnie, jak ty chcesz udźwignąć normalne życie, prace, własną rodzinę, przecież do tego potrzeba odpowiedzialności i dojrzałości a ty nie masz ani jednego ani drugiego a o zaradności nawet nie wspomnę, zrób coś wreszcie człowieku z sobą bo jak ci mama umrze to zginiesz, ja byłem na terapii grupowej z taką ciapą 40 letnią co był jak ty, wszystko mamusia za niego robiła, we wszystkim go wyręczała, wszędzie z nim latała, bo on jak ta dupa wołowa wszystkiego sie bał i niczego nie potrafił sam załatwić. Jak mu mama zmarła wpadł w depresje i ataki paniki lęku, on nawet nie potrafił sobie chleba posmarować, dla niego to była tragedia, bo nie potrafił podstawowych czynności wokół siebie zrobić, ubrany przychodził codziennie w to samo przez 2 miesiące terapii bo wyprać nie potrafił, nawet mu to do głowy nie przyszło że trzeba w ogóle wyprać, dopiero jak mu ktoś zwrócił uwagę i powiedział jak zrobić pranie, jak obsłużyć pralkę to dopiero zaczął sie inaczej ubierać, uczył sie wszystkiego jak małe dziecko, ale wyszedł z tego, ja jak byłem z nim na terapii to było 3 miesiące razem ale z tego co mówił to była już jego druga terapia, teraz wiem że nawet prace znalazł, po tylu latach bezrobocia..... można? można, ale trzeba chcieć się zmienić i chcieć zmienić swoje życie, ale on by tego wcześniej nie zrobił, przymusiła go sytuacja. Ciebie Przemek też musi przymusić sytuacja żebyś sie wziął za siebie? czekasz na śmierć mamy i ataki paniki? wtedy w podskokach polecisz po pomoc bo nie będziesz mógł wytrzymać sam ze sobą, naprawdę chcesz dalej latami wegetować i czekać na coś co cie przymusi do działania?