Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy poszlybyscie do łóżka z obcym facetem za 50 tyś zł?

Polecane posty

Gość gość
Wolalabym isc do lozka z obcym facetem anizeli np.zebrac u kogos pieniadze bo nie mam za co zyc a dzieci trzeba wykarmic Oj wtedy to dopiero czulabym sie jak szmata A tak cos za cos

Gość gość
Dla waszej koorewskiej natury bylaby to dobra okazja żeby nadstawić komuś doopska i jeszcze dostać za to kasę. Dorabiacie do tego całą ideologię, szmaty.

Gość gość
18:06 Spie*dalaj do kościółka, kłodo ;)

Gość gość
@capri cola dziś Sama sobie bierz g****a na klatę, widać że jesteś do tego przyzwyczajona. Pewnie klienci ci tak robili. A to czy ktoś popełni samobójstwo czy nie, ciebie NIE OBCHODZI. Nie chciałabym, żeby mnie od czegoś odwodziła albo mnie ratowała taka szmata jak ty.

Gość gość
gość dziś Oczywiście na NIE są brzydkie pasztety dla, których ta propozycja i tak jest nierealna. x Tak sie pocieszaj w swoim upadku ty wywłoko. Ja przez prawie całe życie miałam idealna sylwetkę, modelowe wymiary i byłam uważana za ładną, a NIGDY W ŻYCIU się nie splamiłam seksem za pieniądze, chociaż czasem bywało ciężko, bo jestem przeciwieństwem takiej k****y jak ty. Nawet mi to nigdy nie przyszło do głowy.

Gość gość
Za 50 tys zl? Tyle to ja w rok odkladam. Moglabym przemyslec za 100 tys euro. Ale musialby by mi sie podobac, brzydalowi bym nie dala.

Gość gość
Jasne paszczaki. W.realu nawet 50 złotych by wam nikt nie dał wiec puszczajcie dalej wodze swojej fantazji

Gość gość
Ja poszłam za darmo dla przyjemności bo nie jestem kurfwa

Gość gość
A ja poszłam za pięć złoty i było fajnie

Gość gość
Kupił mi kilo cukr*****leb, mąkę, mleko, ziemniaki, kiełbasę, piwo i wino a do tego cukierki dla moich dzieci. Spałam z nim za to wszystko całą noc i nie żałuję.