Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak przywrocic pozadanie

Polecane posty

Gość gość

Jak w zwiazku przywrocic pozadanie aby kobiecie wrocila ochota tak jak na poczatku. Kobiety doracie co robic ?

Gość gość
Wywołaj emocje. Prawdopodobnie zrobiłeś coś, co jej podświadomość odebrała jako znacznik nieerotyczny. Im takich więcej, tym gorzej w związku. Bądź facetem, bądź męski i przede wszystkim nie daj sobą pomiatać - to najczęstszy błąd facetów, zbytnia ugodowość i zeszmacenie.

Gość gość
Mowi ze nie zachowuje sie powaznie ze zartuje z czesto ze brak jej rozmow i slow kochamcie itp

Gość gość
Przestales być dla niej jej mężczyzną.

Gość gość
Swingers club, ja przeleci ja kilku znów będzie miała chcice i porządkach mężczyzn ale nie ciebie

Gość gość
gość dziś Mowi ze nie zachowuje sie powaznie ze zartuje z czesto ze brak jej rozmow i slow kochamcie itp x A wcześniej nie żartowałeś? Chyba wiedziała z kim się wiąże. Taki masz charakter i taki miej. Jak brakuje jej rozmów - de facto rzygów emocjonalnych, którymi chce cię truć - niech idzie z tym do koleżanek, od tego je ma. A słowa 'kocham cię' są zarezerwowane na okazje, nie rzuca się nimi bezmyślnie, bo tracą swoją wartość i przekaz.

Gość gość
Ja porozmawiałem z partnerką kilka razy szczerze o tym co się w niej zmieniło i czego mi brakuje... i miała to gdzieś - bez zmian. Ostatnia rozmowa też była szczera, ten związek nie ma juz sensu, zacznij sobie szukać mieszkania do tego czasu możesz tu zostać a ja zaczynam się rozglądać za kobieta z którą będę bardziej dopasowany. Biega teraz w szpilkach i pończochach i pokazuje mi gadżety erotyczne na allegro...

Gość gość
A jak u was jest z sexem. Często? Da sie prywroci. To wszystko

Gość gość
Ja przez to ze niemaaa sexu staje sie wredny do niej

Gość gość
No nie miała nigdy ochoty i sex raz na miesiąc i to beznadziejny, teraz po groźbie rozstania sex 4/5 razy w tygodniu z jej inicjatywy

Gość gość
Jeszcze nie mieszkamy razem ale jak przyjezdzam do niej to wtedy nie moge byc mily tylko wredny bo wiem ze nic nie bedzie

Gość gość
Baby mają coś z głową, jesteś dobry i miły, rozmawiasz i tłumaczysz to mają cię gdzieś, już nie jesteś dla nich męski. Uderz pięścią w stół pokaż jej że ja olewasz, że możesz mieć inną, zabaluj gdzieś to nagle cię kochają i jedzą z reki