Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on się jeszcze do mnie odezwie ?

Polecane posty

Gość gość

4 miesiace temu zerwalam z chlopakiem , wiadomo , jak to ze złamanym sercem wypisywalam do niego , ze nadal mi zalezy , duzo sie klocilismy bo nie potrafiliśmy sie zrozumiec.. zerwal , ponieważ mowił , ze zalezy mu na mnie i nie chce tracic kontaktu ale "ma cos w sobie po tym jak skrzywdzila go byla i nie jest pewien " , od samego poczatku to ja wychodzilam z inicjatywa zeby po kazdej klotni sie godzić i nie miec do siebie zalu mimo ze bardzo za nim tesknilam.. pozniej napisal mi ze nadal cos do mnie czuje , spotkalismy sie dwa razy ( spotkania byly takie jak dawniej ) .. pozniej zapytalam czego ode mnie chce .. nie odpisywal dwa dni wiec napisalam ze nie chce miec z nim nic do czynienia skoro nie potrafi sie zdecydowac tylko mnie zwodzi.. napisal ,ze ma duzo pracy a to nie jest temat na ktory chcialby odpisac cos na otczepnego.. jednak dalej nie ciagnal tematu. Pozniej znow klotnie poniewwz czulam , ze nie szanuje moich uczuc .. jakis czas temu pogodzilismy sie i powiedzialam mu ze z kims sie spotykam.. znalazl tego kogos i z pomoca kolegi skontaktowali sie z nim i pytali czy nic nie mowie na temat jego pracy... nie odzywam sie juz do niego 11 dni.. i on do mnie tez .. jakis czas temu wyslal mi nasze wspolne zdjecie "w ramqch przypomnienia" .. nadal go kocham i nie wiem co mam o tym myslec.. odezwie sie czy tez nie.. jak to bylo u was ?

Gość gość
Jak ci zależy jak nie zależy. Wkurzył się bo wypluwałaś.

Gość gość
Nie rozumiem takiego miotania sie.