Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zona

Polecane posty

Gość gość

Mam problem. Żona jest w ciąży to pierwszy trymestr mamy mała córkę 3 lata budujemy dom ja pracuje w delegacji ale co weekend jestem w domu. Dobrze zarabiam i w majtkach też mam co nieco ;) Zawsze w życiu i łóżku było dobrze nawet bardzo. Ale teraz żona ciągle ma zły humor bolą ja piersi a o seksie nawet nie ma mowy. A mnie ona teraz podnieca jeszcze bardziej urosły jej piersi poszerzyły biodra normalnie petarda. A ona nic.. zakłada seksowne majtki żebym mógł sobie zwalić na jej dupkę . Nie długo oszaleje albo pójdę na d****** Choć nie chce tego robić bo to za bardzo obciąży moją psychikę. Ale już nie daje rady bez ostrego rżnięcia jak przed ciążą..

Gość gość
Pierwszy trymestr to burza hormonow,czesto zlw samopoczucie,wymioty i inne ciazowe dolegliwosci. Przetrzymaj ten czas,a zobaczysz,ze zona,jak tylko poczuje sie lepiej, wynagrodzi ci twoja cierpliwosc.

Gość gość
A jezeli tylko z tego wzgledu myslisz,aby pojsc na d***** to jestes zwykl chuyem. Zapewne nie byloby tobiw milo,jakby role sie odwrocily i to zona myslalaby c**a,a nie rozumem.