Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spalam z ojczymem

Polecane posty

Gość gość

Bylam bardzo nie cale trzy lata mezatka po rozwodzie mama mnie przyjela do siebie, Ma duzy dom w ktorym ona mieszka z swoim facetem bo moj tato nie zyje. Powiedzmy ze ten facet dla mnie jest moj ojczym. Bardzo przystojny meski i bardzo mi sie podobal i jak sie okazalo to i ja jemu tez. Tak milo sobie zylismy, czasami jak w nocy nie spalam to slyszalam jak mama rozne glosy wydawala az sie podniecalam. Nadarzyla sie okazja ze zaczelam z mama szczerze rozmawiac i mi powiedziala ze jest bardzo zadowolona z swojego partnera, i jeszcze duzo mi mowila ale to juz miedzy nami.Pare dni pozniej byla ladna pogoda i urzadzila grylowanie i do tego wino.Po wszystkim poszlismy do domu ja poszlam do wanny sie odswierzyc po tym grilu, i w tym momencie weszla mama i mi powiedziala zebym sie dobrze odswierzyla bo bede miala w nocy goscia i dalej mi wszystko mowi a ja jej mowie a jak go nie przyjme to mi powiedziala ze bede zalowala.Mama wyszla i ja za nia powiedzialam dobranoc i poszlam,nic na siebie nie zakladalam tylko mocno podniecona czekalam czy mama prawde mowila Nagle slysze ze dzwi do pokoju sie otworzyly i widze ojczyma recznikiem owiniety i idzie do mnie.Gdy juz byl przy lozku recznik zzucil a ze nocna lamka sie swiecila to dokladnie ujrzalam jaka pale bade musiala zmiescic i wtedy zrozumialam dlaczego mama tak wrzezczy ja piepszy.Wzielam go sobie na chwile do buzi ale mi nie wygodnie bylo bo tyle co chcialam to mi sie nie zmiescilo. Na plecach sie ulorzylam nogi do gory podnioslam zeby mial pelna wygode wemnie wejsc:Gdy wchodzil myslalam ze mi ciipcia peknie tak musiala sie rozciagnac.Po paru posuwach juz wszystko sie unormowalo, a ja czulam jak mocno jestem wypelniona.Zapytal mi sie czy czuje sie dobrze, a ja mu powiedzialam zeby sie nie pytal tylko zeby mnie tak posuwal jak mame,Takiego samca z takim duzym k*****m to w zyciu nie widzialam a nie dopiero zebym go w cippce miala.Pierwszy raz tak wspaniale przerznieta bylam i nawet nie wiem ile orgazmow przezylam.Rano mama mnie w lazience spotkala i sie pytala jak sie czuje i czy jestem zadowolona. Ja jej powiedzialam ze super i czekam na nastepny raz

Gość gość
dobra bajka na dobranoc :D

Gość gość
Ale nie wiem jak mu pomoc bo mu nie staje