Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie każdy chce mieć dom

Polecane posty

Gość gość
ja nie mogę mieszkać na wsi bo boję sie ciemności i ciszy

Gość gość
Ja rok mieszkałam w domu i zdecydowanie wole mieszkanie w bloku. Czuje sie lepiej , bezpieczniej i lubię jak mam wszystko "pod ręka " . Co do teksu "bloki sa dla biedoty " spoko mogę być taka biedotą ale za to bardzo szczęśliwa :)

Gość gość
mi się dom kojarzy z piekłem (doznałam go w dzieciństwie ) mogę być biedotą, plebsem i czym tam chcecie ale tylko w blokowiskach wśród wielu osób czuję sie bezpiecznie

Gość gość
gość dziś Da się :-D Mieszkam na warszawskim mokotowie w bloku z lat 60-tych. Nie słyszę sąsiadów.

Gość gość
6:52 a nie przyszło ci do głowy, że nie dam rady sprawdzić, bo mieszkanie się po prostu dopiero buduje? Przecież napisałam, że czekam na mieszkanie. I nie. Nie do końca ode mnie zależy, gdzie kupuję, bo akurat w pobliskim mieście, gdzie najlepiej kupić mi mieszkanie nie będę kupowała w starym budownictwie, bo nie mam zamiaru wiecznie walczyć z pleśnią. Po drugie finansowo lepiej mnie wyjdzie kupić nowe. Wolałabym dom, ale należę raczej do biedoty, niż kafeteryjnych bogaczek i mnie nie stać.

Gość gość
E tam. Ja uważam, że część z Was tylko sobie wmawia, że woli blok. Myślę, że gdybyście były bogate to wybudowałybyście sobie dom swoich marzeń. No ale rzeczywistość jest inna i nie każdego stać na dom w dużym mieście lub jego obrzeżach. A jeśli chodzi o dom gdzieś daleko w Wyp*****ejewie Dolnym pośród pól, lasów i zwierzątek to również nie jest to dla mnie aż tak atrakcyjne. Chciałabym mieć dom, ale w komfortowym położeniu a nie na zadupiu.

Gość gość
Autorka Z domem to jest tak jak z ślubem i weselem . Niektórym nie mieści sie w głowie, ze nie każda kobieta marzy o welonie i białej sukni . Możesz 10000 razy pisać, ze wolisz mieszkanie niz dom a tak dalej będą ci wmawiać, ze jest inaczej .

Gość gość
Ja wolę dom, ale szanuję zdanie kogoś, kto woli inaczej.

Gość gość
"E tam. Ja uważam, że część z Was tylko sobie wmawia, że woli blok." xxx Tak, tak. A Ty sobie tylko wmawiasz, że wolałbyś dom :-D