Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałby abym miała kochanka

Polecane posty

Gość gość

Jw.kręci go to bardzo,bylam oburzona,ale dlaczego nie ,skoro nam przyzwolenie.:-)

Gość gość
Moj maz jak pracowal przez 5 lat w UK to czesto jak byl na urlopie to mi mowil zebym sobie poszukala jakiego przystojnego przyjaciela z ktorym bym mogla na kawe wyjsc, czy na spacer,zawsze wyjezdzalam na niego ze co chce sie mnie pozbyc itd, Ja mialam super kochanka caly czas bez zobowiazaj tak sobie uzgodnilismy ze spotykamy sie tylko na sex.Facet byl 4 lata starszy z nikim nie zwiazany, kazda wolna chwile bardzo milo z nim spedzalam i ciipki tez mu nie zalowalam a byl lepszy w tym od meza .Mogla bym 24 godziny z nim sie kochac teoretycznie, sam jego wyglad tak bardzo mnie podniecal ze nawet nie potrzebowalam gry wstepnej bo byla gotowa jak spojrzalam na jego mesksc.Przy kazdym zblirzeniu odlatywalam a rozkoszy niesamowicie duzo mialam. Pomimo ze to juz pare lat temu to bylo ale jak maz mnie posuwa to jestam myslami przy tym kochanku.Maz znow co zaczyna mowic o wyjezdzie,czekam z niecierpliwoscia kiedy to zrobi.

Gość gośćona32
Mój też chciał, to ma czego chciał :)

Gość gośćona32
Dwa razy lepiej :)