Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Malwi377

Głodóweczka

Polecane posty

Gość zosia_95
Ja szczerze to głodówki osobiście nie polecam szczególnie na odchudzanie. Stosowałam głodówkę kilka razy w ciągu ostatnich paru lat i zawsze poległam, a potem tylko efekt jojo. Zresztą tak samo po różnych dietach. A w końcu znalazłam chyba idealne rozwiązanie: dieta intuicyjna. Jak dla mnie rewolucja, choć dopiero zaczynam jeść w ten sposób po przeczytaniu książki: Intuicyjne odżywianie Jak przestać martwić się jedzeniem i schudnąć. Szczerze polecam ten poradnik, zmienił moje myślenie totalnie a dodam że odchudzam się bez większego skutku już prawie 10 lat i zawsze kg wracają i nawyki też, a w końcu teraz dopiero po lekturze wiem co rozbiłam cały czas nie tak.

Gość malwi377
Jak się planuje dzień po głodóweczce to jest inaczej trzeba po prostu ją zaplanować np. po głodówce więcej ćwiczyć dwie godziny dziennie myśleć o tym że schudłam i jakoś idzie ja np. głoduję się 3x w tygodniu np. gdy są dni ciepłe , organizuję sobie czas tak by nie myśleć o jedzeniu robię rzeczy najfajniejsze i czuję się dobrze ;) Tak że zależy od człowieka i jego nastawienia :)

Gość gość Krystyna
W moim przypadku o sukcesie odchudzania zadecydowało zastosowanie Slimunox. Jak dla mnie to jedne z najlepszych tabletek na odchudznaie.

Gość Janka 21
A po co głódóweczka? U mnie super efekt jeżeli chodzi o odchudzanie, to po zastosowaniu Foreverslim i diety

Gość Krakowianka 32
Moim zdaniem znacznie lepszym pomysłem od głodówki jest odpowiednio dobrana dieta, do tego zwiększona porcja ruchu. Na przykład zamiast samochodem do pracy, to pieszo i to szybkim tempem. No i moim zdaniem warto jeszcze zastosowac jakiś dobry suplement. Ja gdy sie odchudzałam to wybrałam Shape Up.

Gość gość Małgorzata
Ja akurat nie jestem specjalna zwolenniczką głodówek. Moim zdaniem lepszym rozwiązaniem jest zastosowanie racjonalnej diety, dodanie do tego Slimunox i systematyczne ćwiczenia,

Gość gość Krystyna
A nie lepeij zastosowac IQMango i jakąś dobrze zbilansowana dietę?

Gość gość Grażyna
Jeżeli chodzi o pozbycie sie nadwagi, to nie ma jak zastosowanie Slimunox.

Gość gość kamila
Moim zdaniem znacznie lepszym rozwiązaniem jest zastosowanie odpowiedniej diety i do tego IQmango.

Gość gość Ela
Jeżeli chodzi o odchudzanie, to moim zdaniem jednym z najskuteczniejszych sposobów jest zastosowanie iqmango

Gość gość
ja kiedyś dość mocno się odchudzałam...na własną rękę i niestety nabawiłam się strasznych problemów z jelitami, teraz bez diety i bez preparatu intesta ani rusz tak naprawdę.

Gość gość Bogusia
Mi w odchudzaniu pomogło bardzo zastosowanie IQmango, do tego odpowiednia dieta, a co do głodówek, to im akurat jestem przeciwna.

Gość gość Agata
Mi w odchudzaniu bardzo pomogło zastosowanie Foreverslim obok diety. Moim zdaniem to znacznie lepsze od głodówki

Gość gość Bogusia
W moim przypadku rewelacyjnym sposobem na pozbycie sie nadwagi okazało się zastosowanie Slimunox, Gdyby nie te tabletki, to w życiu bym nie schudła.