Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego tak brzydko piszecice o prawiczkach jako o stukejarzach?

Polecane posty

Gość gość
Prawiczek stulejarz to tylko jeden z rodzai prawiczkow

Gość gość
Moja koleżanka i tak mnie lubi, wie o mnie dużo, że nie trzymałem kobiety za rękę nawet. Super mi się z nią gada czasem. Uwielbiam takie normalne osoby a nie jakieś co sobie znajdują powód do śmiechu.

Gość gość
Prawiczkowie sa obrazani tylko jako ci tu na forum, ktorzy swoja frustracje przelewaja na innych, mysla tylko o seksie i o tym, ze inni maja lepiej i wymyslaja rozmaite teorie na temat tego dlaczego sa sami. Obwiniaja innych, obrazaja, zwlaszcza kobiety.

Gość gość
Incele są najgorsze.

Gość gość
Ja nie obrażam kobiet, nie zastanawiam się nad tym dlaczego jestem sam. To tylko moja wina, że nie uganiałem sie za kobietami, ani nie zaczepiałem i nie zaczepiam ich nadal, gdzie tylko je spotkam. Bardo lubię rozmawiac z kobietami, normalnymi a nie jakimiś co tylko czekają z jadem aż pojawi się tu mężczyzna z bez doświadczenia w związku. Nie myślę o seksie tylko o dobrej kobiecie o dobrej duszy oraz miłej dla oka urodzie. Te które się wyśmiewają z porządnych tyle, że nieśmiałych i nie rzucających się w oczy facetach uważam za jakieś nienormalne.

Gość gość
Widac jesteś na forum nowy. Bo nie miales stycznosci z prawiczkami incelami. Jesli sa obrazani to w trakcie konwersacji a nie z zasady. Nie utozsamiaj sie. Nie potrafisz? Ich definiuje ich prawictwo. Ciebie tez? Chyba nie.

Gość indolent
Witam was przegrywy i stulejarze. Dlaczego smutne macie twarze?

Gość gość
Incele: - kazdy temat sprowadzaja do seksu - uwazaja ze wszystkie kobiety sie puszczaja/ sa materialistkami/ maja obowiazek uprawiac seks/ musza sie dostosowac do tego, ze mezczyzni tylko mysla o seksie i nic innego sie nie liczy (incele swoj problem przerzucaja na cala rzeczywistosc, wszystkich innych) - maja roszczeniowe postawy i probuja swoja nieudolnosc odbic w innych dyskusjach na tematy damsko meskie - obrazaja rozne typy kobiet itp itd Nie czujesz sie incelem to nie czuj sie obrazany. Obrazana jest ta konkretna grupa. Masz z tym problem, trudno. Posiedz na forim dluzej moze zauwazysz te zachowania wynikajace z frustracji seksualnej i rzucajace sie tym osobnikom na mozg.

Gość gość
Prawiczki mają niskie poczucie własnej wartości i dlatego wszystko biorą do siebie.

Gość gość
Powiedz jakiemukolwiek facetowi, z ulicy coś złego na jego temat, zobacz czy nie weźmie tego do siebie. Pojedzie po was jak po burej suce a facetowi da po gębie. Co to ma za związek z kimś kogo nazywacie prawiczkiem.

Gość gość
Rozróżniasz między konkretnym adresatem a określeniem pewnej grupy i to konkretnie określonej? Czy jednak twoje prawictwo też powoduje u ciebie kompleksy i cię definiuje. Jak ktoś będzie nadawał na rowerzystów w Warszawie, to jako ktoś kto jeździ na rowerze w Bielsku poczujesz się urażony? Nie mój problem. Kontekst. Jak widać kompleks jest problemem i u miluchnych prawiczków.