Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wasze samopoczycie w polowue ciazy?

Polecane posty

Gość gość

Jestem w 21 tyg.czuje sue super.Chodz im salej w las tym wieksze obawy czy dam rade(sama jestem).Mam.juz wizek ubranka.Nie spie po nocach.

Gość gość
Jestem w 23 tygodniu ciąży. Z dolegliwości : Bezsenność - problemy z zasnięciem, nie raz nawet do 3 w nocy się męczę. A jak zasypiam to co chwilę i tak się budzę. Plus taki, że chociaż zmęczenia w ciągu dnia nie czuję. Czasem mnie łapie ból głowy. Ogólnie czuję się dobrze. Ja mam już dużo ubranek kupionych, smoczki, butelki, pieluszki, zabawki, rożki, kocyk, trochę kosmetyków i łóżeczko. Wózek mam w planie kupić w przyszłym miesiącu i już wszystko skompletować przed grudniem :) I na koniec jeszcze dodam, że też jestem sama, bez partnera ale za to mam wsparcie rodziny.

Gość gość
II trymer był dla mnie najprzyjemniejszych (przeszły nudności/wymioty/zmęczonie:). Brzuch jeszcze niewielki i dużo energii, bo końcówka niestety, ale robi się ciężko z brzuchem, puchnie się, w nocy też już ciężko spać, ale takie "uroki". Na szczęście ciąża nie trwa wiecznie:) Powodzenia!!!