Gość Romanna Isabella Napisano Październik 13, 2018 Jak otrzymałem pożyczkę po oszukaniu: Cześć wszystkim, mam na imię Romanna Isabella z Montany w USA, staram się znaleźć sposób na uzyskanie pożyczki w ciągu ostatnich miesięcy, przeszukałem wiele firm i podczas tego procesu został oszukany. Potrzebowałem pożyczki, żeby założyć firmę i uregulować rachunki. Ale zamiast uzyskać pożyczkę, zostałem oszukany przez różnych pożyczkodawców, dopóki nie zostałem skierowany do pana Martina Luciano z Martin Luciano World Wide Loans Financial Services z numerem kontaktowym: +1(701)607-5241 oraz e-mailem: martinlucianoworldwideloans@hotmail.com autorstwa pani Flory Wendy członka mojego kościoła. Postanowiłem więc złożyć wniosek i ku mojemu największemu zaskoczeniu otrzymałem i sfinansowałem żądaną kwotę pożyczki, o którą się ubiegałem. Chcę skorzystać z tej platformy, aby dotrzeć do wszystkich osób, które potrzebują pożyczki, aby się z nią skontaktować za pośrednictwem poczty elektronicznej: martinlucianoworldwideloans@hotmail.com, ponieważ są zaufanymi i wiarygodnymi firmami kredytowymi oferującymi szeroki zakres usług pożyczek finansowych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach