Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy niższe i drobniejsze kobiety mają płytsze pochwy?

Polecane posty

Gość gość

Poznałem małą (157cm) dziewczynę i nie wiem czy nie będzie ją bolało, bo moja poprzednia dziewczyna (173cm) narzekała, że moje 19cm to za dużo i czasami unikała niektórych pozycji. Czy jest jakaś reguła?

Gość gość
Ja mam 163 i uwielbiam długie i grube. Mój facet ma około 19 cm i wchodzi cały i nie boli i mega lubie. Ale wyćwiczyłam to latami bo na początku bolało.

Gość gość
dzieki za odpowiedż :)

Gość gość
małe są pojemne i wyćwiczone w te sprawy biorą wszystko co się nawinie np. Kennedy Kressler 160cm 40kg wagi a obsługuje murzynów z drągami do kolan !!! :D 🖐️

Gość gość
tak maja, a ile masz cm?

Gość gość
Tak jak pisałem 19 cm (czyli dość dużo bo nie dodaje sobie jak wielu gości)

Gość gość
Jak się popieści to się zmieści :)

Gość gość
też miałam ten problem, ale jeden facet wytrenował jak się przygotować. Dziewczyna niższa ma z natury rzeczy wszystkie organy mniejsze,ale pochwa jest na tyle elastyczna, że odpowiedniorozluźniona zmieści wszystko, tylko musi znaleźć się odpowiednio dużo miejsca w całym wnętrzu, a jamie brzusznej. Dlatego ćwiczyłam rozluźnienie, nie tylko podczas stosunku, ale już znacznie wcześniej. Jedną z podstaw jest wypróżnienie. Potem nawet w trakcie stosunku zdarza się że trochę popuszczę - sików, z założenia nie napinam żadnych mięśni. Także lewatywka, ale nie jakaś hardkorowa, ale mała gruszka, raz dwa max try razy. Za każdym razem staram się trochę przetrzymać. To nawet nie ma nic wspólnego z analem, tylko wypróżnieniem i higieną. Początek stosunku niestety w naszym wydaniu nie może być szalony - wchodzi powoli, bawimy się tym otwieraniem mnie, mam leżeć rozluźniona, właściwie bezwładna i tylko głęboko i powoli oddychać. Wszelkie przyspieszenia oddechu to emocje i napięcia mięśni i wnętrza. Na szaleństwo czas przychodzi dopiero jak cały miękko się mieści, jak już raz jestem otworzona to już wszystko można. Ale ostry początek z "mocnym" otwarciem to nie dla mnie.

Gość gość
nie ma żadnych reguł ona 158 a mój 18cm nie sięgał dna

Gość gość
też mam 18cm i mówi , że dobijam do końca .

Gość gość
W razie czego nauczysz ją anala i będziesz ładować po same jaja ! Mnie mój nauczył i nawet squirta czasami robie hihi

Gość gość
mój lubi mnie najpierw mocno oliwką nawilżyć - żartuje że dla bezpieczeństwa, żeby mnie nie zepsuć, żebym nie wymigiwała się od ostrego seksu. Upieram się że nie trzeba, że podniecenie mnie nawilża. Ale czasem, jak chce mnie nabić szybko i mocno wstrzykuje nawet trochę oliwki do środka, unosi obejmując mocno, zawiesza na k*****e i pomału opuszcza, żebym coraz głębiej go miała. Powoli moim ciężarem, nogami go oplatam, więc na maksa głęboko. Oliwka się przydaje. Jęczę i piszczę, stękam, głęboko oddycham, w końcu twardo zatrzymuję się czując jakby miał mnie rozerwać, rozorać. Ale p***a wytrzymuje, próbuje jeszcze wtedy mi pomóc, unosząc lekko chwytem ręką od tyłu z miękkiom wsunięciem palca w naoliwkowaną dupkę. Odlatuję, ale jeszcze trochę i mnie kładzie i dopiero wtedy zaczyna się właściwa jazda.

Gość gość
A jak mam 14 cm to mogę wkładać po same jaja?

Gość gość
Zależy kto ją posuwal przed tobą. Jeśli miała partnera z dużym to nie będzie problemu.

Gość gość
Tak mają dla drobnej i niskiej kobiety najlepszą są penisy które mają max 14cm nie więcej.

Gość gość
Mam 156 i uwielbiam takie 20 cm inne mnie nie interesują.

Gość gośćtyk
z mojego doświadczenia kobiety takie do około 165cm mają problem z pozycją na pieska. Prawie wszystkie jakie miałem. Zawsze je boli jak dopycham do końca. W pozycjach gdy ona jest na dole już nie ma problemu. Sprzęt 18cm. Osobiście preferuję kobiety 170plus.

Gość gość
pomciąży i porodzie moja drobinka zrobiła się pojemniejsza.

Gość gość
Bzdury autorze jestem niska, mój chłopak ma długiego i grubego i nic mnie nie boli.

Gość Ewelina co laski nie zgina
To nie jest regułą, że „niskoskanalizowane” są mniej pojemne. Zdarza się, że także wysokie dziewczyny nie mieszczą niektórych „sprzętów”. Autorze, zamiast teoretyzować i szukać rad na forum, po prostu sprawdź, przetestuj, swoją nową Panią. A może już to zrobiłeś, we wczorajszy sobotni wieczór? Jeśli tak, to napisz nam, jak było.

Gość gość
Nie mają różnie bywa.

Gość gość
Dziękuję wszystkim za odpowiedź. Jestem już po :) i było dobrze. Powiedziała mi tylko, że jak byłem ostry to trochę ją bolało. Trochę ciężki mi uwierzyć, bo nie czułem, że dobiłem do końca. Jak to się czuje? Wiecie?

Gość gość
Takie penisy to kalectwo sprawiają bóle i rozrywają c***.

Gość gość
Ale ten ból jest taki miły i taki oczekiwany :-)