Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Confess

Bardzo żałuję

Polecane posty

Gość Confess

Cześć. Nie wiem do jakiej kategorii mam to zaliczyć, ale chyba nic nie szkodzi. Więc, jestem dziewczyną, mam 17 lat i robiłam bardzo głupie rzeczy. Bardzo się tego wstydzę. Boje się, że ktoś się o tym dowie. Boje się, że przez to nikt nigdy nie będzie mnie szanował. Sama ze sobą czuję się przez to jak g****o. Nie potrafię o tym zapomnieć. Tak więc, nie pamiętam kiedy zaczęłam ale wysyłałam swoje nagie zdjęcia obcym chłopakom. Chyba na żadnym nie było mojej twarzy, to dobrze. Już tego nie robię. Nie wiem w ogóle dlaczego zaczęłam. Podniecało mnie to, że podoba się im moje ciało. Nie za bardzo się sobie podobam. Może to dlatego. Może potrzebowałam żeby ktoś napisał mi kilka miłych słów. Nie było tych chłopaków jakoś dużo. Nie wysyłałam tego byle komu. Może było ich z 6. Nie robiłam tego często. Najczęściej było to tylko jedno zdjecie. Nie wiem w ogóle skąd się to wszystko wzięło. Od zawsze chyba miałam te myśli. Czasami czuję się taka zepsuta. Boje się, że gdy w końcu kogoś poznam to będę musiała to ukrywać przed nim. A ja nie lubię niczego ukrywać. Ja będę musiała mu to powiedzieć. Pewnie nie będzie mnie przez to szanował. Jestem dziewicą. Cieszę się z tego. Czytałam że mezczyźni bardziej szanują takie kobiety. Ale czym różni się d***** od tego co ja robiłam? Czy jest to takie straszne jak mi się wydaję? Czasami myślę, że zasługuję tylko na to. Pewnie będę jakąś prostytutką. Bardzo chcę żeby mnie ktoś pokochał. Czy to możliwe? Byłam taka głupia.

Gość gość
zdychaj w meczarniach k*********e xddd

Gość gość
Jan Paweł II jebał małe dzieci. Jan Paweł II jebał małe dzieci. Jan Paweł II - największy zbrodniarz wojenny... Kazał rozstrzelać Polaków w Wołyniu. W czasie wojny sprzedał Niemcom kamienice za pięć kremówek Tylko dla bólu dupy. Jan Paweł II jebał małe dzieci. Ty Janie Pawle, kurwa, Pedale pierdolony. Ja i tak wierze w Boga, kurwa, Buddę. Katole to są jakieś cioty, pedały. Jan Paweł II jebał małe dzieci. Mam jedną pierdoloną schizofrenię, Zaburzenia emocjonalne - proszę, puść to na antenie. O rany, rany, papież jest niepokonany, A grób Magika będzie rozkopany. Jan Paweł II jebał małe dzieci.

Gość Confess
Chyba wybrałam złą godzinę.

Gość Confess
potrzebuje kootaza