Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Poznalam sympatysznego chlopaka ale mam problem

Polecane posty

Gość gość

Jak moj chlopak wyjechal do pracy za granice a jestem z nim 3 lata poznalam przystojnego chlopaka( faceta) po paru milych spotkaniach w plenerze chcialam nu zrobic loda extra zatrzymalismy sie na parkingu.Gdy rozspial spodnie i wyciaglam ta jego przyrodzenie gdy ujrzalam ze ma obrzezanego to zglupialam bonie wiedzialam jak mam sie zachowac i co i jak tego loda mu zrobic przeprosilam go i prosilam o chwilowe wybaczenie zrozumial mnie Ale mam do was dziewczyny pytanie jak sie robi loda takiemu co ma obrzezanego Bardzo dziekuje zapozytywne rady

Gość gość
Przeciez obrzezany jest czysciejszy i przyjemniejszy, a ciagnac to ciagniesz tak samo a czasami to nawet lzej jest ja tylko orzrezne do buzi biore, do ciipki staram cie tylko orzezane wposzczac i jest wspaniale na poczatku to tylko duzo strachu

Gość gość
Ja w Holandi obciągałam czem turkom jak byłam i nie podobało mi się. Nie ma to jak „normalny” fiutek nie obrzezany . To takie moje zdanie.

Gość gość
Jak zrobić loda obrzezanemu? Normalnie, otwierasz dzioba i dajesz ******* posuwistymi. Gdy włożysz bo buzi, to już nie ma znaczenia, czy ch/uj był cięty skalpelem, czy po bożemu wychowany.

Gość gość
Jestescie zboczonymi k******ammmmi !

Gość gość
Ja mam obrzezanego, ale z napletem. Technika europejska!!!