Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bellygirl

Jak odsłaniać brzuch nie narażając zdrowia?

Polecane posty

Gość Bellygirl

Na wstępie zaznaczę, że jestem wielką miłośniczką stylizacji odsłaniających goły brzuszek i mam ogromną słabość do krótkich ciuszków usmiech.gif Latem najchętniej noszę crop topy, bądź wiążę dłuższe koszulki. Dopóki jest ciepło, to nie mam z tym żadnego problemu, ale już ostatnio zdarzały się ochłodzenia, a będzie coraz zimniej... Powoli chciałabym też zacząć kolekcjonować jesienno-zimową garderobę i tu właśnie mam problem, nad którym sporo myślałam. Z jednej strony ogromnie lubię mieć goły brzuszek i chciałabym jak najdłużej chodzić tak ubrana na spacery i nie tylko, najlepiej cały rok smiech.gif Podobają mi się ciepłe sweterki w krótkim kroju i planuję kupić sobie kilka. Mój roboczy plan jest taki: jak będzie ciepło to będę nosić crop topy, przy jesiennym ochłodzeniu uzupełnię je o krótki sweter, następnie przy dalszym ochładzaniu jeszcze o rozpiętą kurtkę. Na zimę myślałam o noszeniu na cebulkę kilku krótkich sweterków i na to rozpięty ciepły płaszcz (w kryzysowej sytuacji mogę go ostatecznie zapiąć), do tego oczywiście ciepła czapka, szalik rękawiczki i dobre buty, żeby zminimalizować utratę ciepła. Z drugiej strony jednak nie chciałabym ryzykować poważnych problemów zdrowotnych... Co myślicie o moim planie? Do jakiej mniej więcej najniższej temperatury mogę Waszym zdaniem cieszyć się gołym brzuszkiem bez narażania zdrowia? Może macie jakieś dodatkowe porady?

Gość gość
brzuszek to ma niemowlę, ty masz brzuch i obleśnie wygląda taki bebech non stop na wierzchu :O