Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yoork

dziwny tatuaż u faceta

Polecane posty

Gość yoork

Cześć dziewczyny. Nurtuje mnie pewna sprawa. Na osiedlu na którym mieszkam sprowadził się kilka tygodni temu nie wiadomo skąd i po co jakiś gościu około trzydziestu lat. Jest łysy i chodzi w dresach przeważnie, albo moro. Z sąsiadami się nie integruje, mówi tylko "dzień dobry" jak zauważyłam, a mnie mija jak powietrze a nawet mam wrażenie że patrzy lekko z pogardą (może sobie urajam). Dziś miałam okazję mu się przyjrzeć. Na dłoniach ma tatuaże na palcach, ale nie takie artystyczne jak sie widzi u ludzi, a takie czarno-sine jakby. Na jednej dłoni ma napis "wolf", a na drugiej "wero" "wera", albo coś takiego. Co to znaczy? Na szyi ma też podobny prymitywnie zrobiony tatuaż z głową wilka chyba. Czy to jest jakiś kryminalista, albo satanista? Boję się, bo to raczej porządne osiedle.

Gość gość
Raczej tak w kryminale glowa wilka ma znaczenie , zlodzeja , nocnego polowacza , msciwego czlowieka , nic nie zapomne pomszcze sie , a wolf to wilk z niemieckiego

Gość gość
"werewolf" - wilkolak. Facet pewnie jest fanem horrorów

Gość gość
Kot oznacza , nocny , cichy zlodzej

Gość yoork
Czyli to kryminalista?! Złodziej, albo co gorsze morderca?

Gość gość
Nie, ktos już poprawił, że nie takie ma znaczenie ten tatuaż. W ogóle dużo osób ma wytatuowane wilki i co z tego?

Gość gość
To nie są normalne tatuaże. To raczej dziary

Gość gość
Raczej nie morderca ale kryminalek , czlowiek chodzacy wlasnymi drogam , mscywy pamietliwy i raczej recydywista

Gość yoork
To tragedia, bo na moim osiedlu mieszkali sami normalni, uczciwi i porządni ludzie i nigdy nie było tu kryminalisty. :( Szkoda, że nie mam kontaktu do właściciela mieszkania u którego on jest najemcą. Zapytałabym czy to prawda, że sprowadził na nasze osiedle kryminaliste i jakim prawem?!

Gość gość
Już jeden świr na tym osiedlu mieszka. Facet nikomu nie wadzi, a jakaś kretynka wymyśla, że to morderca :D

Gość gość
Ja p*****le a skad pewnosc ze ci twoi sasiedzi tacy porzadni? Co cie obchodzi komu ktos wynajmuje mieszkanie? Robi on cos komus? Glosno sie zachowuje, zaczepia ludzi, szczy na klatce? W czym on ci przeszkadza tepa dzido?! Moze problemem jest ze nie zwraca na ciebie uwagi, albo ze rzekomo patrzy z pogarda? (jesli faktycznie tak patrzy to madry koles nawet jak jest po zk, czuje ze zlo z ciebie epatuje). Pewnie chcialabys by cie wybolcowal?

Gość Yoork
Podbijam. Może jeszcze ktoś się wypowie? Bardzo proszę. :) Dziś znów go widziałam i znów miałam wrażenie że spojrzał na mnie z pogardą. Nie wiem czy mam się go bać? Czy jeśli pójdę na policję to mi powiedzą,czy in był karany? Dla mnie to wazne

Gość gość
może to polski wilkołak warto nakręcić film dokumentalny