Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do kobiet ktore nie maja swojego mezczyzny i nie maja powodzenia u innych

Polecane posty

Gość gość

Jest wam jeszcze przykro czy juz przywyklyscie?

Gość gość
żadna kobieta nie jest sama - jak są jakieś samotne to albo mają coś z głową albo les. serio nawet najgorsza maszkara znajdzie adoratora bo zawsze znajdzie sie desperat - za to faceci ci mniej atrakcyjni i z mniejszą kasą to dopiero maja przewalone bo nieraz nawet najgorszy kaszalot na takiego nie spojrzy. Pod tym względem to kobiety mają o wiele lepiej i nic tylko im pozazdrośćic - wystarczy jedynie by były atrakcyjne.

Gość gość
jakbym chciała tobym miała ale ni e potrzebuję nie jest mi do niczego potrzebny wole takich na jeden raz

Gość gość
czasami prostytutka to chyba jedyne wyjscie dla takiego

Gość Bebebe56
Trochę przykro a trochę już przywyklam.

Gość gość
większość facetów chodzi do prostytutki bo po prostu żadna kobieta ich nie chce lub małżeństwo się sypie -ot jak to w zyciu.

Gość gość
Przywyklam juz do 30 letniej samotnosci. Czy przykro? Troche tak, bo starosc tez mnie czeka samotna, ale juz sie z tym pogodzilam.

Gość gość
większosc z tych którzy chodzą oczywiście bo są faceci co nie muszą tam chodzić - mają kase, sa przystojni to nie muszą za seks płacić tylko mają go na gotowca.

Gość gość
samotność to obok choroby najgorsze co może człowieka spotkać - nikomu tego nie życzę.

Gość gość
gość dziś no i trafili na odpowiednią kobietę zapomniałeś dopisać

Gość gość
jak będę miał z 45 lat to zacznę świrować do którejś sąsiadki mojej bo one raczej same będą . teraz to mi się nie chce .

Gość gość
dziś g****o prawda. Żeby kogoś ocenić czy ta osoba ma coś z głową najpierw trzeba ją poznać a żeby ją poznać to najpierw powinno ją się gdzieś zaprosić i trochę z nią pobyć. Ja jestem sama (bom szpetna - nie oszukujmy się, gdybym była ładna to bym miała już faceta) ponieważ w moim 29 - letnim życiu żaden facet nawet nie zaprosił mnie na randkę. Każdy traktuje mnie jako znajomą.

Gość gość
Mnie tak kobiety traktowały, które zapraszałem na randki. Jak znajomego. Możesz być kolegą. Nie jestem brzydki.

Gość gość
bo do znajomych nie wiadomo jak zagadać , często się o takiej myśli ale może wyśmiać przecież .

Gość gość
W sumie "jakiegos" adoratora moglam miec. Mimo starczego wieku 33lat moglam miec jeszcze 2 miesiace temu. Ale nie skorzystalam bo mi sie nie podobal, a malzenstwo bez chemii to mordega - niektorzy sie przekonali. I w takim wypadku nie wiem co gorsze - czy samotnosc (przez wiekszosc czasu lubie byc sama) czy bycie z kims kto nas odrzuca albo jest nam obojetny.

Gość gość
lepiej być samemu niż z byle kim - potwierdzam. Ale z drugiej strony lepiej szukać i sie nie zrażać - przecież dzisiaj są te portale społecznośiowe zawsze kogoś sie znajdzie i nie piszcie że nie bo ja kilka fajnych osób poznałem choć zgadza sie wiekszosć ludzi to jest tam ze tak powiem do bani

Gość gość
Tylko ze mi sie w moim starczym wieku nie chce szukac przez portale wiec zostane sobie sama. Amen. Niektorzy to tak usilnie szukaja, ze nawet zglaszaja sie do programow typu Slub od pierwszego wejrzenia ;/ A brak meskiej uwagi potrafi byc przykry, ale no mialam tyle lat na przywykniecie...

Gość gość
co kto lubi lub woli

Gość gość
Do facetów którzy nie mają kobity i nie mają powodzenia i vice versa kawaliry

Gość gość
Ty to młoda jesteś, skąd sobie ubzdurałaś słowo starczy wiek. Jam od Ciebie starszy o 8

Gość gość
gość wczoraj -jesteś sam, czy masz kogoś ???

Gość gość
Każdemu kto wprost albo pod pozorami doradztwa stara się zgnębić i zdołować osoby samotne, życzę żeby był zupełnie sam, nękany, poniewierany, niepewny jutra, w ciężkiej depresji i schorowany do końca życia.

Gość gość
Oby ci było źle, cieżko i przykro ty sk*****elu i obyś każdego dnia marzył o śmierci.

Gość gość
Obyście już nigdy w życiu nie mieli żadnej radości ani seksu.

Gość gość
Obyście musieli każdego dnia się bać ludzi i cierpieć w samotnośc****ewni że nic dobrego już was nigdy nie spotka. I oby was spotkało wszystko co najgorsze.

Gość gość
jest pielgrzymka dla singli, msze dla singli. może cos znajda. ja, moja rodzina, moja ksiegowa nie mamy chłopów i dobrze nam!

Gość gość
E tam wam dobrze, bezsensowne oszukiwanie samej siebie. Każda marzy o romantycznej miłości.