Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jak się zabić definitywnie?

Polecane posty

Gość gość

Tak żeby nie wołać o pomoc, tylko umrzeć. Nie twierdze że zrobię to zaraz, ale w bliżej nieokreślonej przyszłości. Jest mi w tej chwili niewyobrażalnie ciężko, a może być jeszcze gorzej. Ktoś chce sobie poprawić stan finansów moim kosztem. Jeśli to nastąpi, pozostanie mi tylko śmierć.

Gość gość
Ktoś mi już poradził, żeby napisać list pożegnalny i wskazać osoby, które mnie doprowadziły do tego kroku. Wtedy moja rodzina będzie mogła ich pozwać do sądu i dostać odszkodowanie.

Gość gość
Nie czuję się w tej chwili w ogóle zdolna do życia, ale postaram się zebrać dowody i napisać ten list.

Gość gość
sam się doprowadziłeś, a nie ktoś! nie obarczaj odpowiedzialnoscią za swoje życie innych a skoro ktoś robi Ci krzywdę, działaj teraz a nie tchórzu posmierci, zostawisz cały bałqgan innym

Gość gość
gość dziś 1 - człowiek nie jest niezależny i wszechmocny, nie ulegaj patologicznej propagandzie. A za negatywne wpływy na niego powinni ponieść konsekwencje wszyscy, którzy mają z nimi związek. I jest to korzystne zarówno dla jednostki poszkodowanej, jak i całego społeczeństwa. 2 - by popełnić samobójstwo potrzeba o wiele większej odwagi, niż dalej żyć. Największej, niż do czegokolwiek innego. Sam się, ''tchórzu'', boisz śmierci, stąd zakazywanie jej innym i ratowanie na siłę. 3 - Nikogo nie interesuje ''bałagan'', który pozostawi samobójca. Ma prawo być on egoistyczny. Skoro ludzie nie potrafili mu pomóc za życia, niech się męczą z ''bałaganem''. A to i tak najmniejsza kara, powinni dostać 50 batów przez grzbiet. Btw, zacznij używać rozumu, bo widzę, że obecnie niespecjalnie się z nim lubisz...

Gość gość
07:22 poniesiesz odpowiedzialność za każde zło jakie popełniłeś. Po mojej śmierci ktoś tego dopilnuje.

Gość gość
niech autor napisze jaką to wielka krzywdę ktoś mu wyrządził

Gość gość
a czemu teraz sama nie dochodzisz soich praw i rozczeń., tylko czekasz az rodzina to zrobi?

Gość gość
hahahahah moj szef mnie gnębi, to sie zabiję, bo am na mnie negatywny wpływ a ostatnio corka mnie opierdziliła wiec mi dolozyła, doprowazdiły mnie do smierci i teraz im 50 batow, a ja to napisz e w liscie hahahaahahah, idiotyzm! Człowiek który popełnia samobójstwo ma myślenie tzw tunelowe, i żadna mu odwaga do tego niepotrzebna, znam 3 samobójców i KAZDY. był nieopowiedzialny, dziecinny, agresywny, do tego by żyć mieć trza odwagę a nie umrzeć!

Gość gość
autorko idz Ty do dobrego psychologa najlepiej, działasz w dodatku z premedytacją, zemstliwa i tchórzliwa osoba, jakbyś była ok, sama za życia doprowadzała byś swoje sprayw do końca a nie wymiksowujesz się i inni maja za Ciebie to załatwiać

Gość gość
sk***ysystwo! też chcialam sie kiedys zabic ale nigdy nie obarczyla bym smiercia kogos, to moj wybor !

Gość gość
A dlaczego rodzina nie ma tego zrobić skoro jest silniejsza i będzie jej zależało na wyłuskaniu kasy od sprawcy? Tego się boisz, co? Dlatego się tak wydarłeś.

Gość gość
Ty chcesz zeby Ci ktoś tutaj napisał sposób zabicia się??? Miałabyś wtedy następną osobę do kolecji odpowiedzialnych za Twoją smierć, jesteś popaprana, kto chce to zrobić naprawdę, wie jak, nikt normalny Ci tego nie powie, to karalne, psychiatra się kłania

Gość gość
nie znamy sytuacji, ale dorosły człowiek nie czeka aż rodzina zacznie działać , tylko sam podejmuje kroko czyż nie tak? AQutorka ma 17 lat czy jest ubezwlasnowolniona??

Gość gość
Autorko czego tu szukasz? Wiesz co masz robić, ktoś Ci powiedział jakie kroki powinnaś podjać, więc czego czekujesz od nas??

Gość gość
Poszukaj w darknecie, tam podają realne i skuteczne sposoby.

Gość gość
Każde wasze słowo mnie jeszcze bardziej dobija, mam stwierdzoną depresję i nie jestem w stanie nawet was "przekrzyczeć" a co dopiero się bronić przed takimi przebiegłymi złymi i silnymi ludźmi. Jeśli ktoś popełnia samobójstwo to dlatego że doszedł do kresu swoich możliwości i rzeczywiście nie potrafi dalej walczyć. Nie każdy jest taki agresywny jak wy. Ale chodzenie po trupach prędzej czy później wróci do takich osób.

Gość gość
gość dziś W punkt. Ale nie oczekuj zrozumienia od bandy tępych kafeteryjnych zj*bów, nie są zdolni do myślenia i mają zerową świadomość

Gość gość
po czym wnosisz ,ze jestesmy żli? Bo myślimy racjonalnie? A moze to włąsnie Ty jesteś zła, skoro kombinujesz jak tu udupić innych? Znam samobójcę , fany wesoły chłopak, narobił długów, ale nikogo nie obarczył oprócz siebie, napisał, ze sobie nie poradził a Ty kombinujesz jak tu za swoja w końcu decyzję obarczyć innych, kto tu jest zły???

Gość gość
zgłoś się na oodział , zadzwoń na telefon a nie pisz tu czegoś takiego

Gość gość
Jakim prawem imputujesz mi zadłużenie?

Gość gość
skoro masz deprechę, to chyba bierzesz leki albo masz terapię tak? Zadzwoń do swoejgo lekarza i powiedz mu o myślach samobójczych, ale teraz czegoś nie rozumiem,depresja Ci tak skrzywiła myślenie, czy coś tą depresję wywołało, mam wrażenie ze cierpisz , ale nie chcesz cierpieć sama, więc ciągniesz innych za sobą

Gość gość
A dlaczego mam nie pisać? To jest publiczne forum i każdy pisze tu co chce, tony feklanego spamu jakoś ci nie przeszkadzały ale na mój wątek wydarłaś sie jakby cie to osobiście dotyczyło.

Gość gość
Ja cię nie wciagnęłam do tego wątku, jakoś sama przyszłaś, zastanów sie dlaczego.

Gość gość
to depresja wywołuje takie myśli, nie ludzie, którzy rzekomo Ciebie skrzywdzili, więc lecz tą depresję a wszytko minie, to choroba, jesteś chorą osobą, masz krzywioną percepcję świata, nie myślisz racjonalnie

Gość gość
ciebie też może kiedys dotknąć depresja i myśli samobójcze.

Gość gość
Jak ludzie, którzy Cię skrzywdzili, poniosą zasłużone konsekwencje, depresja Tobie minie. Dlatego, że jest ona skutkiem, następstwem tego, jak Cie potraktowano. Masz prawo dążyć do sprawiedliwości i obwiniać innych.

Gość gość
miałam depresję, ale się leczyłam i szukałam sposobu a nie siedziałam na kaffe i pytałam ludzi, jak się zabić, czy Ty wiesz o tym,ze to karalne, kiedy ktoś poda Ci sposób?? Szanuję ludzi i ich decyzje, jesli uznasz ,ze chcesz to zrobić, to zrobisz, nikt tu nic nie poradzi, po prostu lecz chorobę, jestes chora

Gość gość
08 13, czy Ty wiesz co Ty gadasz wogóle??Znasz , masz wiedzę na temat tej choroby?? Depresja nie musi być wynikiem żadnych krzywd,moze być wynikime błędnej pracy mózgu, braku wit b12,chorych jelit,braku słońca itd!