Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Doszukuje się ciąży

Polecane posty

Gość gość

Witam, mam problem. Kochałem się z dziewczyną 5 września. Stosunek był zabezpieczony, lecz w jego trakcie zmieniałem prezerwatywę gdyż pierwsza bo kilku zmianach pozycji była na czubku "zmemłana" (kilka razy już tak miałem). Z drugą natomiast było wszystko w porządku gdyż zawsze po wytrysku sprawdzam prezerwatywy wodą. Stosunek ten odbywał sie najprawdopodobniej w dni płodne, gdyż dzień wcześniej lub tego samego dnia z rana partnerka miała ból owulacyjny. Nie myślałem o tym do momentu gdyż okres zaczął sie spóźniać tydzień. Zaczałem popadać w paranoje, że wpadliśmy. Przy optymizmie utrzymywał mnie fakt, że partnerka miała już kiedyś tak długo cykl, poprzedni cykl był wyjątkowo krótszy niż zawsze, w ostatnim czasie przechodziła silne stresy oraz byliśmy w podróży. Ulga nastała kiedy 10 dni po tym stosunku nadeszła miesiączka. Partnerka mówiła, że niczym sie nie różniła od zwykłej trwała 5 dni, taka sama obfitość oraz ból troszke większy i trwający dwa dni jak zawykle przy tak długim cyklu u niej. Obawy wrócily po tygodniu od miesiączki gdyż partnerka się przeziębiła i doszły do tego nudności oraz na początku ból brzucha jak przy okresie jednak po kilku dniach zmienił sie on w "pieczenie". Moje paranoje wróciły mimo tego, że te objawy spokojnie można było tłumaczyć skutkami brania dużej ilości leków i panującym sezonie grypowym (sam się przeziebiłem po weekendzie z partnerką). Objawy ustąpiły jakoś po 5 dniach. Jednak moje paranoje nie pozwalały mi przestać i zrobiliśmy test ciązowy czułosć 20, 17 dni po stosunku 4 godziny po wstaniu a następny czułość 25, 23 dni po stosunku z rana. Obydwa wyszły negatywne. Powoli wracałem do normalnego stanu głowy jednak strach wrócił jakieś dwa tygodnie później gdy partnerka jednego dnia wieczorem narzekała przez chwilę na ból w podbrzuszu co powtórzyło sie nastepnego dnia wieczorem po stosunku. Kolejny raz moje emocje uspokajał internet gdy dowiedziałem się, że są to normalne objawy owulacji. Jednak teraz znowu doszukuję się u niej ciąży objawy ma bardzo podobne, lecz może być to też zwykły zespół napięcia przedmiesiączkowgo. Co sądzicie o mojej historii, zdaję sobie sprawę, że gdybym na tapecie zostawił czyste fakty a nie doszukiwane objawy z różnych for internetowych to w ogóle by takiego problemu nie było. Potrzebuje chyba mocnego kopa w komentarzach jak idiotyczna jest cała sytuacja, gdyż prawdopodobieństwo wpadki przy takim obrocie spraw jest mniej niż promil. Za wszystkie komentarze serdecznie dziękuje i zapraszam do dyskusji.

Gość gość
Proszę o jakąś odpowiedź, chciałbym coś przeczytać na ten temat.

Gość gość
Ale przezywasz. Nikt w jej macicy nie siedzi ani w jajnikach. Zrób jej test i tyle. Po co się rozpisywać w niesmacznych szczegółach jeśli i tak odpowiedzi prawdopodobnie nikt nie zna?

Gość gość
Bardziej chce się dowiedzieć o sensowności moich schiz przy takich faktach jak dwa negatywne testy i najprawdopodbniej normalny okres.

Gość gość
Za każdym razem po spuszczaniu masz takie schizy? Okres ma i testy dwa to czego jeszcze chcesz? Nerwicy dostaniesz. A z bzykania może wyjść ciąża. To dość oczywiste.

Gość gość
Jak już napisałem po spuszczeniu nie mam takich schiz bo kazda przerwatywe sprawdzam :). Chodzi mi o ewentualność pęknięcia prezerwatywy w której nie doszło do wytrysku a co najwyżej kontaktu preejakulatu.

Gość gość
miałam podobnie u mnie to była ciąża. Obecnie jestem szczęśliwą mamą mojego cudownego synka. W 90% spóźniający się okres to ciąża. Pozdrawia mama

Gość gość
no i co mamy ci powiedziec ?

Gość aniadek
raczej ciąża, ale na 100% ciężko powiedzieć

Gość gość
Każdy kondom zalewasz woda? Naprawdę masz schizy.

Gość gość
Podobnie ? Opisz sytuacje bo coś mi śmierdzi w tym twoim komentarzu :). Czego oczekuje oceny tej sytuacji, co wy o niej myślicie.

Gość gość
na przyszłość pamietaj o 2-3 dniowej powsiągliwości w uprawianiu seksu w dni plodne nawet w zabezpieczeniu, jesli masz takie schizy.

Gość gość
może jeszcze jakies opinie ?

Gość gość
ale jakie opinie? z ksiezyca wzięte? ktoś siedzi w jej jajnikach i twoim kut/as/ie i wywrózy ciąża lub nie? dzieciaku, ile ty masz lat?

Gość gość
Radze Ci isc z tego forum jezeli szukasz odpowiedzi na ten temat. Na tym forum jest mnóstwo trolli i zwykłych idiotek z głowami z kamienia łupanego :)

Gość gość
A ja radzę pojąć że z bzykania powstaje ciąża czasami której niestety żadne forum nie potwierdzi ani nie zaprzeczy.

Gość gość97
No to idzcie maa badanie krwi sie wyjasni tak ciezko ? Beta hcg

Gość gość
Paranoja i tyle. Co tu można więcej pisać. Beta albo gin i koniec tematu. A potem zero seksu to i doszukiwać się nie będzie trzeba ciąży.

Gość gość
Był okres, partnerka twierdzi, że normalny więc otrząsnij sie i przestan sie doszukiwać