Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

każe mi czekać...

Polecane posty

Gość gość

Jakis czas temu związalem sie z dziewczyną z dwu letnim dzieckiem.Dziecko mi nie przeszkadzalo ale dlugo sie broniłem przed tym związkiem.Dziewczyna zabiegała o mnie ponad rok w koncu uleglem znamy sie od dzieciństwa zawsze ją lubiłem co mnie trzymało na dystans to nie zakonczone wiele spraw z jej ex.Zapewniala mnie od samego początku ze to wszystko ogarnie chociaz bardzo sie bała tego.Czas mijał bardzo fajnie wspolne plany co jeszcze mi dawalo nadzieje na spokój, ze jej ex mieszka na drugim koncu polski.W pewnym momencie zrobil sie bardzo aktywny zacząl przyjezdac bardzo sie interesowac dzieckiem i za kazdym razem za wszelka cene probował w niej wzbudzic poczucie winy ze pozbawia dziecko ojca.Ona łapałka chwilowe wyrzuty sumienia jednak wszystko wracało do normy.Nie tolerowała jego przyjazdow dzialal na nia odpychajaco.Jednak im blizej terminu zalatwienia spraw z ex tym wiekszy stach u niej doszlo do tego ze nagle z dnia na dzien wlaczyly sie u niej wyrzuty sumienia odnosnie pozbawienia dziecka kontakow z ojcem.Najbardziej odczulem to ja.Zlapala mega dola mielismy caly czas kontakt jednak cos juz bylo czuc w powietrzu.Ja to okreslila przechodzi trudny moment i zebym dal jej chwile na ulozenie sobie wszystkiego.Mimo ze kontakt mielismy zapytalem co sie dzieje bo czuje ze to koniec ona jednak prosi mnie jeszcze o kilka dni czasu.Nie wiem co sie dzieje.Czuje ze to koniec chociaz zapewniala mnie ze nie zostawi.Teraz nie mamy kontaktu od dwoch dni ale czuje,ze poswieci mnie dla kontakow ojca z dzieckiem ponownie wyjeżdzając.Ja bym wszystko zrozumial gdybym to ja zaczął to wszystko jednak to ona walczyla o mnie.Do tego momentu mielismy juz wiele zaplanowane ta sytuacja nastapila nagle.Czekac czy dac sobie z nia spokoj nie ukrywam zalezy mi na niej

Gość gość
uświadom jej, że jesteś gotowy być z nią i też wobec dziecka pełnić rolę opiekuna kontakty z ojcem dziecko będzie mieć, ale w ściśle określonej formie powiedz jej o swoich obawach i daj jej wsparcie

Gość gość
cały czas Ją uswiadamiałem ale po prostu jestem w szoku że się posypała jeszcze w niedziele wybieralismy wspolnie meble po pokoju a tu cos nagle tak ją rozłożyło.Ale że mam daj jej czas??Taka była jej odpowiedz na to że czuje że koniec.Dla mnie to coś nowego a byłem w kilku związkach.