Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wjechałam facetowi na ambicje

Polecane posty

Gość gość

Sprawa przedstawia się następująco. Pracując w restauracji, poznalam wielu nowych znajomych, w tym dwóch mężczyzn, których od razu bardzo polubiłam. Pierwszy, D, niestety żonaty, ale świetnie się dogadywaliśmy, bardzo pocieszna osoba. Drugi, J, równie ogromne poczucie humoru, wolny, więc na dużo mógł sobie pozwolić względem mnie. Tak też zrobił, zakochał się, planował, że zabierze mnie do siebie i być może chciał ułożyć sobie ze mną życie. Niestety, J wyjechał na tygodniowy urlop, ja w tym czasie spotykałam się z D. Miały to być spotkania czysto koleżeńskie, odwożenie do domu po pracy itp. Okazało się, że D ma zupełnie inny charakter i na każdym naszym spotkaniu uprawialiśmy seks. Uważałam, że to okej, bo przecież jestem wolna i mogę robić co chcę. Niestety, J już tak nie uważał. Kiedy dowiedział się że w czasie jego nieobecności zabawialam się z jego kolegą ostro się wkurzył, mówił że musi przemyśleć czy mi to wybaczy i zrobił aferę niemal jakbym go zdradziła. Czułam się z tym okropnie, i w sumie nadal się czuję. Nie wybaczył mi, napisał żebyśmy zostali znajomymi. Zabolało jak cholera i przez kolejny miesiąc codziennie płakałam i o tym myślałam. Popełniłam błąd, żałuję, ale uważałam że zasługuje na drugą szansę bo naprawdę by się nie zawiódł, gdyż będąc w stałym związku nigdy bym nikogo nie zraniła. Widząc go ostatnio znowu popsuł mi się humor, zaczęłam czuć wyrzuty sumienia, że go tak zraniłam, nieświadomie, ale jednak. Czułam tą napięta atmosferę, kiedy zostaliśmy sami i nie wiedzieliśmy o czym gadać. Koleżanka powiedziała że spróbuję namówić go do spotkania ze mną, ale uważam że nie ma co zmuszać faceta. W głębi serca mam dalej nadzieję że jednak mi wybaczy. Jego głównym argumentem jest to że jestem o 10 lat mlodsza, nie mam pojęcia, co to miłość, chcę się tylko bawic a on majac 29 lat nie chce błądzić.

Gość gość
Musisz najpierw poznać znaczenie słów potem pisz co chcesz. Ogólnie to jesteś z tych dup co myślą dupa nie mózgiem i chyba nic więcej nie muszę dodawać.

Gość gość
autorko, prawda jest taka ze jestes zwykla szmata, i nie zaslugujesz na szczescie w zyciu.

Gość gość
Ma wybaczyć puszczanie się z jego kolegą? Zapomnij

Gość gość
Puszczalska jesteś. Waliłaś się z żonatym i pie*dolisz, że byś nigdy byś nikogo nie zraniła będąc w stałym związku. Ale jak jesteś wolna, to możesz nadstawiać d*py sku*wielom r*chającym za plecami żony, ta? Jesteś dwulicowa puszczalska ściera. Facet dobrze Ci powiedział, że nie będzie się angazował w znajomość z kimś takim, jak Ty. Zwyczajnie szkoda czasu, widać gość się szanuje i chce kobiety z klasą.

Gość gość
gość dziś powiem tyle, J ma absolutną racje, nie jesteś gotowa na związek, chcesz próbować i doświadczać, nie twoja wina, ale to nie czas się wiązać z J, jemu potrzebna bardziej stała partnerka, w zachowaniu i w uczuciach

Gość znowu anonim
gość dziś musze przyznać racje

Gość gość
Niby prawda. Ona nie zdradzała ale jakiś honor trzeba mieć a nie walić gruche zonatemu.

Gość Janek Kowalski
gość dziś jakbyś dymała się z wolnym jeszcze to ok, ale z żonatym? więdząc że jest żonaty? upadłaś moralnie dosyć nisko. Po co robisz takie rzeczy innej babie? Chcesz aby potem jakaś inna tobie tak podebrała faceta? Myśl troche dziewczyno. Wiem że szukasz miłości i uczucia, ale to zalatuje desperacją, szczególnie gdy miałaś pod ręką wolnego. Zostałaś użyta jak guma do żucia i na to pozwoliłaś. Miej troche szacunku do własnego ciała dziewczyno.

Gość gość
Ale co robić innej babie? On jakiś ulomny? Nie ta to inna jeśli ma ciagaty. Sranie w banie. Nie powinno się interesować zajętymi dla własnego samopoczucia po prostu.

Gość gość
Nie naskakujecie tak na autorkę.To jak by nie patrzeć bardzo młoda osoba ma 19 lat.Ja bym dziewczyno na twoim miejscu poszła do jego żony i powiedziała jaki z jej męża jest śmieć.Najlepiej miej dowody.Nie jesteś szmaatą ale bardzo źle postąpiłaś.A co do tego 2 mężczyzny to nie powinnaś mu się dziwić,zakochał się w tobie a ty o tym doskonale wiedziałaś a mimo to spotykałaś się z innym i to na sex.Myśl co robisz,bo człowiek mądry ale po szkodzie.

Gość gość
A i jeszcze nie czytaj tutaj porad bo tu wiele trolli siedzi co czychają tylko na to żeby kogoś umoralniać i zbesztać