Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy ja mogłam się mu spodobać? On przystojny, po 40

Polecane posty

Gość gość

dobrze zarabia, ma własny dom, jest wysportowany, inteligentny. A ja studentka, z lekka nadwagą, z dość bogatą rodzina, nawet ładna, też inteligentna, uśmiechnięta z poczuciem humoru. Boję się że się ośmiesze :(

Gość gość
Czy ktoś normalnie może odpowiedzieć? :(

Gość gość
zapytaj jego inteligentna laluniu"P

Gość gość
Z żadnej strony pomocy :(

Gość gość
Młoda jesteś na co ci jakis stary H***k haha/

Gość gość
czy to przypadkiem nie adiunkt jakiś? może, ale najpierw ureguluj sprawy studyjne odstrzel fikoła i pięć piruetów w tym zakresie i potem może coś z tego będzie - ale - najpierw formalności

Gość gość
pomyłka, adiunkt nie ma szans dobrze zarabiać... no chyba, że w innej branży dorabia

Gość gość
to się pisze przez CE HA każdy żul w Krakowie to wie, naucz się i ty

Gość Piaskun
Nie wiem czy osoby z nadwagą można zakwalifikować jako "ładne". Tym bardziej, że kobiety zwykle mocno niedoszorowują "lekkiej" nadwagi. Ale próbować należy zawsze. Wierzę, że im więcej ludzi osiąga swoje jednostkowe szczęście tym lepiej dla ogółu.

Gość gość
Świnki mają większe szanse u młodych prawików bo im wszystko jedno, tylko żeby wsadzić, 40-latek przy kasie to już koneser zgrabnych młodych dooopeczek :-P

Gość gość
Pisze że z lekką nadwagą to z lekką :o nie jestem żadna świnką :o Nie, to nie adiunkt. Nie związany z moimi studiami.

Gość gość
Wiekszość ludzi w obawie przed tym, że się ośmieszy woli pozostawać w cieniu.

Gość gość
Taaa w rolniku też jedna gadała o fryzurze że zdjęcia aktualne, nawet o lekkiej nadwadze nie wspominała a spasiona była jak świnia... To ty autorko? :-P

Gość gość
Lepiej ci jak kogoś obrażasz? Masz lepszy dzień czy leczysz kompleksy?

Gość Cyborg 50
Dużo zarabia, ładny dom...puste kryteria A Ty co oferujesz w zamian? Związek nie polega na byciu czyjąś utrzymanką. Młodzi, zakokochani powinni się razem dorabiać, wspólnie tworzyć. Stary, dorobiony chłop i młoda dziewczyna.

Gość gość
Daj sobie spokój ze starym dziadem.Ohyda,jesteś młodzinka,znajdź sobie młodszego od tego piernika :-D

Gość gość
najpierw schudnij Piggi a dopiero potem łap z wisienkę na torcie :)

Gość gość
Czyli to co się spodziewałam bo kafeteryjnej społeczności :o Zadałam proste pytanie, odpowiedzi nie otrzymałam, tylko hejty i bzdurne teorie.

Gość gość
Jesteś młoda. Jesteś ładna. W każdym momencie można schudnąć. To nie jest problemem. Poza tym cóż, jak się ma trochę ciała, to się ma też wyeksponowane kobiece cechy. On jest starszy i ustawiony. Przecież zupełnie nie wiemy gdzie się poznaliście, jak wyglądała znajomość, co was łączy. Jeśli prawie nic, to marne szanse. Tak naprawdę każdy może wpaść w oko każdemu, nikt tu nie będzie czytał z kart. Jednak on może nadal patrzeć na Ciebie jak na dziecko (różnica 20 lat). Pewien lekarz, starszy ode mnie o około 20 lat z namysłem, po chwili wahania powiedział do mnie "dziecko". A był tym samym facetem, który 2 lata wcześniej gapił się na mnie na ulicy. Dopiero potem u zorientowałam się, że to ten sam gość. Najpewniej będziesz do niego wzdychać i ci przejdzie. Chyba, że macie jakiś bliższy kontakt i możecie nawiązać więź pomimo różnicy wieku.

Gość gość
Taaa nie jest problem, to bierz grubaskę jeżeli jesteś facetem, a jezeli nie jesteś to nie pisz że to nie problem :classic_cool: ...grubaska od razu pisze o obrażaniu, a to żadne obrażanie, tylko zimny prysznic

Gość gość
To może faktycznie Aśka z rolnika, lustra jej w chałpie pochowali czy co? :classic_cool:

Gość gość
Myślę, że mogłaś spokojnie, ja mam 39 i właśnie flirtuję z 19stką, na razie pisaliśmy ale mam nadzieję na spotkanie a co będzie to zobaczę, być może to tylko zabawa z jej strony, nie napalam się jakoś specjalnie ale staram się jej zawrócić w głowie. Na razie z tego co zaobserwowałem jest mną zainteresowana.

Gość gość
Facet jak ma duuuzo kasy bierze mloda, piekna, glupia d**eczke. Sponsoring to najlepszy zwiazek. Kobiety w pracy sa bdb. Jak dobrze placisz. Jest bardzo milo i bez problemow. Pozdrawiam moje byle d**eczki:* Bosze ile magistrow wspomagalem:*

Gość gość
Uniwersytutki są upierdliwe. Lepsze są samotne młode mamuśki.

Gość gość
Jeszcze dopiszę, że facet 40 lat nie uważa 20letniej dziewczyny za dziecko, raczej większość facetów w tym wieku marzy o takiej młodej kobiecie. Nawet jak jesteś trochę przy kości ale jesteś ładna i fajna to o wiele bardziej wolał będzie Ciebie w łóżku niż swoją rówieśniczkę a nawet i od 30stki.